ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Във връзка с ограничението на сигнатурите...

<< < (4/9) > >>

EMPEROR:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=835.msg10706#msg10706 date=1223232113 ---Дразни...Против шарениите съм...

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=835.msg10699#msg10699 date=1223213344 ---...Очите ви ще се изморяват, ако е с различен цвят и или размер... затова съм съгласен, че сигнатурата трява да е стриктно със същата големина и цвят като основният текст...

--- Край на цитат ---

XRISTO:
Да де,аз не нападам никого,а просто изказвам мнение.Дори и да ги има-няма да се сърдя на никого нито пък ще откажа любимият си форум,който с появяването си измести Hardware.BG от моята топ-листа. :)

Vlado:
Хайде, стига толкова спорове! Няма да има промени щом никой не ги иска и толкоз. Тук сме, за да си помагаме и да сме заедно, а не да се дръгнеме за щяло и нещяло. Заровете томахавките и нека възтържествува мирът. Докато се карахте що влакове изпуснахте, що планове за макети отидоха на вятъра, не е истина...
:)

Vlado:
Държа да отбележа, че всичко което прави екипът винаги е в стремеж да се създаде нещо по-удобно за всички. Вярно не винаги нацелваме, но пък се стараем във всички случаи. За сведение има скрит форум, само за модераторите, в който обсъждаме всяко едно нещо. И там коментираме всяка идея, всеки проблем, всеки проект. И до момента сме приели не едно или две предложения изказани от форумисти, които вече са част от сайта. Затова и ще помоля всички да не изпадат веднага в дива ярост, когато нещо не им харесва, а дипломатично и с такт да се опитат да ни убедят в неправилността на действията ни. Защото най-малкото дразни озъбването, което забелязваме, когато се оказваме инакомислещи. И ние сме хора и ние имаме нерви. Уважавайте ни, за да ви уважаваме!

Adrian:

Абе , Владе , кви войни кви , томахавки ?? Всичко е ок ! Досега нямаше подписи , сега изведнъж се оказват разрешени , предполагам какво ще настане . Както и да е !Форумът е любим на всички ни, а и наистина трябва да има ред.Вие сте модераторите , които отговарят за това.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия