ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Във връзка с ограничението на сигнатурите...

<< < (3/9) > >>

EMPEROR:
Тука много бъркаш, защото съм модератор и като такъв ми е работа да ви гледам темите, за мен не е концерт пожелание. А ти ако имаш лично отношение към мен ми го кажи в прав текст.

Adrian:

Стига де , няма мясТо за нерви тук .
Щом си решил да разрешаваш подписи - никой не може да те спре.
За мен се оказа много изненадващо взетото решение след като полемиката ( в темата отворена от мен с препоръка да отпаднат тия шарении и реплики ( и завършила с култовата реплика на  Vlado "Ами щом мнозинството е за махане, да махаме. Усмивчица"))завърши със съвсем друго решение, и всеки махна подписа си, защото така решиха всички изказали се -да няма подписи и картинки, за да не се изморяват сетивата , и за да може от мобилните си устройства по-лесно да буферираме , което буфериране не е онова 'буфер-в-буфер' чрез знаменитите куплунги на Роцо , а онова дето идва от облекчен сайт , без гифове и мифове, които ни карат да сънуваме други неща , а не влакове , затова е хубаво всеки да пие по едно уиски преди сън...баси !

Maktub:
Едно предложение за компромисно решение може би: имейл и телефони за контакт изписани по желание на два реда вляво, там където обикновено изписваме кой в кой мащаб и коя епоха се е насочил при същите условия (без реклама, без мото, слогани и прочее)?

EMPEROR:
Това, че един текст във формата посочен по-горе "мейл - ххх@ххх.ххх, гсм - хххх хх хх хх, други" ще ви затрудни трафика е наистина смешно изказване... този текст е около 30 БАЙТА ! ... дори и да го има във ВСИЧКИ мнения на една тема (което е изключено) това са 20 мнения по 30 байта ... 600 байта ... това е по-малко от една картинка на емотка! Очите ви ще се изморяват, ако е с различен цвят и или размер... затова съм съгласен, че сигнатурата трява да е стриктно със същата големина и цвят като основният текст. И пак казвам това не е задължително, а улеснение за който реши. Сигурно ще го направят не повече от 10 човека във форума. Не виждам къде е проблема?

XRISTO:
Дразни.(ако някой се интересува от моето мнение , разбира се)Против шарениите съм.  ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия