ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Във връзка с ограничението на сигнатурите...
Vlado:
Заключените теми в "Купува/Продава" няма да се изтриват засега. Това е решение, взето още когато започнахме да обслужваме форума и сайта преди една година и засега няма да бъде променяно, именно за да осигури яснота и справочна информация за всеки, който иска да я има.
pach:
Ако ви трябва място , може да си поиграете и да ги орежете до два поста - продава с ТТ - данните и "Продадено" , но да си остане като вид (снимка) и с цена на която е искано и съответно, цената на продадено...Нещо такова - мисля че е ясно предложението ми...
Vlado:
Ама кой е казал, че няма място??? Ей, хора... :o
pach:
Бе вие си знаете...
но предложението ми си остава , ако ви харесва.На мен ми е много по досадно - току що загубих 15 минути ,да прегледам "новите" теми в продава - къв е смисъла да се местят все отпред , който иска ще си купи дори и след два месеца ако я има стоката - ако не поне няма да се задължава да ги отваря , за да ги отметни от графата "непрочетени публикаций".
И въобще понякога имам чувството ,че тук не е моделистки форум , щото най-движените теми са "продава" и "похвалете се" , като това второто поне да бяха свои снимки - а то все познатите от сайта на производителя...
...щъкат тук некви по всички коловози разни...
;D ;D ;D
misho_tabakoff:
Моите теми съм ги изместил напред, защото ги пуснах промоционално на по-ниска цена.
Не виждам причина да не постна снимка на производителя при условие, че отговаря на това, което съм си купил или което продавам. Купувам си коли защото не мога сам да ги произвеждам. ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия