ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Във връзка с ограничението на сигнатурите...
misho_tabakoff:
P.S. ... Което ме навежда на мисълта повече да не се хваля.
zazo:
Ааааааааа, за снимките и аз съм съгласен. На мен лично ми е много по-интересно да видя, дет' се вика, real life снимка на модела. Не че е задължително, просто предпочитам, щото носи допълнителна информация. Снимките от сайтовете на производителите, ясно че са изрядни.
А темата с хвалбите е готина, щото на мен поне ми е хрумвало, че нещо искам да си го купя, след като съм го видял там, до преди това ми е убягвало.
Maktub:
Определено темата за хвалбите си е хубава, най-малкото човек се радва на това, че нещата се развиват :)
Vlado:
Нещата засега ще се запазят във вида, в който са в момента. Благодарим на всички с мнение по въпроса. Ще го имаме предвид.
:)
XRISTO:
--- Цитат ---Определено темата за хвалбите си е хубава, най-малкото човек се радва на това, че нещата се развиват
--- Край на цитат ---
Определено на мене ми действат депресиращо,като гледам хората какви красоти имат,а аз с какви боклуци се давя,ама никой не ми е виновен - хората ,специално от този форум,които разполагат със средства да закупуват скъпи неща,определено са си изкарали парите със знания или търговски умения-все качества , достойни за уважение. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия