ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Във връзка с ограничението на сигнатурите...
Adrian:
abe човек , уморителни са тия неща и досани!! Вече взехме решение да ги няма , сега пък кво ти щукна!-ни в клин ни в краЧОЛ
EMPEROR:
Точно ти ми рева защо трябвало всеки път да си пишеш контактите в далавери. И се разбрахме за снимки. Никъде никога не сме се разбирали за контакти!
Adrian:
Dobre ,ти изскваше на всяка обява да се слага мейла - и аз го изпълнявам , но подписите НАТОВАРВАТ сетивата , уморяват очите и т.н.
Пусни анкета да видим кво е положението!
EMPEROR:
Добре, ако забраня цветовете, очите ти ще спинкат ли спокойно?
На вас може да ви се изморяват очите да четете сигнатури, на мен ми се изморяват очите да ви гледам темите и да ви "подсещам" да си сложите контактите, щото в тоя форум очевидно никой не чете правилата или си мисли, че за него не важат!
Жоро:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=835.msg10684#msg10684 date=1223146096 ---На вас може да ви се изморяват очите да четете сигнатури, на мен ми се изморяват очите да ви гледам темите
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=835.msg10675#msg10675 date=1223142277 ---Концерт пожелание... никой не е казал, че е задължително...
--- Край на цитат ---
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия