Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Имам нужда от помощ - поправка на вагон.

(1/5) > >>

IKAR:
Моля за помощ колегите, които разбират от отваряне и поправка на пътнически вагони. Значи случката е следната. На един от пътническите вагони, които току-що получих, са му разлепени и изпаднали в салона два прозореца - няма да споменавам името на великата фирма - производител, но имат претенции да са едни от водещите такива. Залепянето им не е проблем, но положих огромни усилия да демонтирам покрива, е не става и не става. Да не говорим, че в листовката няма и инструкция как става това, при все че вагонът уж е пригоден за монтаж на осветление. Та който може да ми помогне да се отвори вагона и да се залепят прозорците, ще му бъда много благодарен! Чисто нов вагон с дрънчащи из салона паднали прозорци не е особено приятна гледка. Ако не беше хубав и скъп, щях директно да го подаря на някого.
Благодаря предварително на всички за помощта.
0888269777
pavvi@abv.bg
Павел

XRISTO:
Ами аз скоро отварях "Роко" - вски,ако са такива - да ти снимам покривчето както е демонтирано,на него се виждат щипките,които трябва да натиснеш , за да отхлупиш покрива.И аз счупих 1-2 докато го демонтирам,защото не съм и предполагал,че има щипки и на късата му част.  :)

EMPEROR:
А как искаш да ти помогнем като не казваш каква е марката и модела на вагона. Всеки си има специфики на отваряне. Кажи твоя какъв е и ако някой има подобен ще ти помогне или ще изнамерим някаква документация как стават нещата.

mill:
 :o ,Е как някой да ти каже как се отваря вагона..."Няма да споменавам марка..." Ми молбата ти в този си вид ще си остане -давним давно тука.Не само марката трябва да кажеш ами и снимка трябва да сложиш ,ако искаш някой да ти помогне.Че тука  има майстори е верно,ама хора от  онова предаване -пИнтИграм ;D дето гадаят и те виждат през камерата ;D ;D не съм разбрал да има в този форум.
Сложи една снимка и веднага някой ще ти отговори.По лесно ми се струва отколкото по телефона който си дал за контакти ;).
P*S вагона май беше  CONEX на Piko ,май ме пита преди време на л.с., аз имам същия и се отказах да го отварям.

mill:
 ;D Отворих го ,сега ще снимам ,дано стане ясно...
P*S : На тази снимка  http://store.picbg.net/pubpic/0A/0B/29b605b174de0a0b.JPG    се вижда докъде е корубата на  вагона.Отваря се трудно защото щифта ограден с черно от долната част на вагона щраква в корубата. А бялото от корубата ,оградено с червено /под надписа  inter connex/ се забива в долнището на вагона и се получава контра .ако ме разбираш.
На тази снимка  http://store.picbg.net/pubpic/4B/ED/d9bab8f08c7b4bed.JPG    се виждат местата където са за захванати двете части на вагона-долнище и коруба.Ограденото със зелено няма зъб.И от двете страни на вагона  са еднакво разположени.
И тука                 http://store.picbg.net/pubpic/38/28/f3b9d94f70443828.JPG             е целия вагон разколачен със седалки ,те седят в корубата,металната пластина ,тежестта, и долнището ,където се сменят талигите.
Съветвам те преди да почнеш да го разглобяваш,да махнеш куплунзите за скачване от двете страни на вагона.
И много внимателно действай.Първо полека откопчи първия чифт закопчалки , като стиснеш внимателно стълбите на вагона под вратите.И след това внимателно с тънко ножче почваш да отпаряш корубата и така.Дано успееш без жертви ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия