Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Имам нужда от помощ - поправка на вагон.
toniemi:
--- Цитат на: muncho link=topic=839.msg10709#msg10709 date=1223233659 --- ;D Отворих го ,сега ще снимам ,дано стане ясно...
--- Край на цитат ---
Ура,Ура,Ура...да живей труда,Мунчо отвори покрива ;D ;D ;D ;
Едвам го поизримувах,щото много го умувах ;D ;D ;D
Ще кажеш ли на нашият отбор,от коя фирма виде толкос зор ;D ;D ;D
Ако и друг път видиш зор,хвърли вагона в нашия двор ;)
П.П.Това важи и за Икар ;)
mill:
Гулем зор видях ;D,добре че отново го събрах.Засега вагончето остава си при мен ,а за теб поздрав най-специален от пасажера провинциален ;D ;D :D ;)
XRISTO:
Ех,какви стихоплетци!Аз съм поскаран с поезията,но все пак проблемът на Ikar се оказа полезен за Мунчо-доколкото разбрах си се отказ бил да го отваряш и тази тема ти възобнови любопитството:-как, аджеба,да отворя тоз проклет вагон? Ето че проблемите на другите понякога са решение за нашите собствени. ;D ;D ;D
staff123:
--- Цитат на: muncho link=topic=839.msg10705#msg10705 date=1223231818 ---...вагона май беше CONEX на Piko ,май ме пита преди време на л.с., аз имам същия и се отказах да го отварям.
--- Край на цитат ---
Всъщност аз те питах дали се отварят.
Много благодаря, ще ми е от полза. Само остава да разбера как точно се слага осветлеието и дали изобщо е възможно за тия вагони.
Мерси много :)
mill:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=839.msg10723#msg10723 date=1223237919 ---Ех,какви стихоплетци!Аз съм поскаран с поезията,но все пак проблемът на Ikar се оказа полезен за Мунчо-доколкото разбрах си се отказ бил да го отваряш и тази тема ти възобнови любопитството:-как, аджеба,да отворя тоз проклет вагон? Ето че проблемите на другите понякога са решение за нашите собствени. ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Значи Ikar има предвид друга марка,щом staff ме е питал,нищо де ,пак помогнахме :)
Точно,бе пробвах оттук-оттам не ще ...аз за пътници да турям след време по седалките.После нещо курц куплунга взе да заяжда,пак отвътре трябва да се оправи...и бях го зарязал.Та сега си викам -" Бе къ така нема да се отваря" и по споко като е човек,стана ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия