Други организации и клубове > Пловдив и региона | Plovdiv Area

Среща на 07.10.2008г.,гр.Пловдив

<< < (4/7) > >>

lubomir:
Баси, аз чак сега на снимките забелязах че в ресторанта имало и салфетки по масите

Жалко за тази фирма. Допреди да видя кое как правят, смятах че Роко са най-добри в детайлността. Лошото е че нямахме същите вагони на Роко за да може да откриваме разликите. Направихме подобно сравнение на ОВВ 2016 произведени от Роко и същия произведен Piko. Верно че цената им също е различна, но и изработката детайлността, надписите и всичко останало е много различно. Пиковския модел има доста изрисувани елементи, докато Роковския направо са си направени. В областа на задвижването и конструкцията вътре в модела отново пиковския модел е доста назад и по скоро прилича на моделите от преди 20-на години, но както се казва за тез пари толкоз.

Adrian:

Rail top е наистина изпипана фирма , ето ги тези вагони ,

ето и сайт

vania85:
И аз намерих нещо за тази фирма! http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=de&u=http://www.railtronic.ch/&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3DRail%2BTop%26hl%3Dbg%26rlz%3D1W1GPEA_bg%26sa%3DG В шпионка има инфи за китайците :o

martzaro:
Бах маааа му. А ве хора, колеги, градски ми като има такава среща ....ми пишете една обявка ве.....така и така има среща в Пловдив еди кога си от еди колко си часа и т.н. ??? ??? ??? мноооо съм изпуснал :o :o :o :o :o ма добре сте си изкарали. Следващият път ще дода с Американеца па да видим кой-кого. Хващам се на бас че дисполоковете не могат да теглят толкоз вагони  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D. Успех момци ще се държиме заедно срещу жените и децата /за последното не гарантирам/. Крайно време беше и жената да се убеди че не съм единственият луд в Пловдив.
Предлагам работно заглавие на срещите "BIG BOYS TOYS"  заради старата отколешна истина че разликата между големият мъж и малкото дете е в цената на играчките....Много добри модели и страхотна атмосфера от раз браво браво  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

EMPEROR:
Абе да вземем и ние да си направим една фирма за производство на вагони и локомотиви м ?  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия