Други организации и клубове > Пловдив и региона | Plovdiv Area
Среща на 07.10.2008г.,гр.Пловдив
ritchie:
Сбирката беше супер ! Благодаря за любезното домакинство
на бат Кольо ! Атмосферата беше изпълнена с ентусиазъм !
Мога само да съжалявам, че времето мина толкова неусетно !
Следващия път са добре дошли и останалите колеги хобисти
от Пловдив ! Поздрави на всички настоящи и бъдещи членове
на ПЛОВДИВСКИЯ КЛУБ по ЖП моделизъм !
Adrian:
Филибе 4ever!
Така се впечатлих от Флешманските саморазтоварни , че веднага си купих един ! Красиви са колкото си искат!
martzaro:
--- Цитат на: pach link=topic=851.msg10849#msg10849 date=1223444087 ---Както казва Гервасий , това е най-добрата новина и дано да продължите със сбирките си , че и ние да ви дойдем на гости , да покараме малко на ваша земя...Пък може някой ден , като направим клуба - вие да водите Пловдивската секция.Така или иначе клубът се замисля като български , а не като софийски както някой са разбрали... ;)
Успех на всички!!! ;D ;D ;D
;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Разбира се че не трябва да има разделение между градовете, то е за малки недорасли ......еди как си. Имам болезнен опит с един друг форум, повервайте ми много е пошло и гадно да се пишат идиотски обиди нападки и постове, но там и възрастта е различна ;D ;D ;D ;D ;D
XRISTO:
Е-е-е-е,че то трябва голям лумпен да съм , че да ругая пловдивчани...Аз оттам толкоз много свестни хора познавам.И тук,във форума са все печени-готови са за всичко да помагат,ако не могат-веднага ми казват кой може да ми е от полза и т.н. За това им желая от все сърце успех в начинанието,все така точни , все така запалени с хобито и дай боже повече пари,да си осъществяват смелите мечти. ::)
CaLLlo:
Браво на Пловдив! И хубави снимки виждаме!
Успех!!!
Мунчо, като слагаш линкове за снимките, натискай , а не и в средата между двете средни скоби поставяй линка! Така снимките направо ще се отварят в постовете ти и няма да е нужно всеки да клика по всеки линк! Не че не става, но е с пъти по-неудобно!
Поздрави!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия