Други организации и клубове > Пловдив и региона | Plovdiv Area
Среща на 07.10.2008г.,гр.Пловдив
martzaro:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=851.msg10905#msg10905 date=1223494639 ---Е-е-е-е,че то трябва голям лумпен да съм , че да ругая пловдивчани...Аз оттам толкоз много свестни хора познавам.И тук,във форума са все печени-готови са за всичко да помагат,ако не могат-веднага ми казват кой може да ми е от полза и т.н. За това им желая от все сърце успех в начинанието,все така точни , все така запалени с хобито и дай боже повече пари,да си осъществяват смелите мечти. ::)
--- Край на цитат ---
Аз ругаене и други подобни не видях никъде ??? ??? ??? ??? ??? ??? Мога смело да заявя че от всички сайтове които посещавам този е най- стриктно списан, полезен и културен по отношение на хората, а и те помежду си. Много е трудно да се намери такъв форум в който да не се тресат обиди и разни попържания на съфорумци че дори и делене на касти и секти и т.н.
За достоверността на гореизлоеното се подписвам ;D ;D ;D ;D-прощавайте служебен навик ;) ;)
Vlado:
Че как няма да е, като модераторите са като разярени вълци - а стъпи някой на криво, а е изяден "со се парцалите".
;D
XRISTO:
Модераторите са строги,но справедливи,както се казваше в един бг филм... ;D ;D ;D
Vlado:
Ми че къ! ;D ;D ;D
EMPEROR:
--- Цитат на: Vlado link=topic=851.msg10981#msg10981 date=1223621545 ---Ми че къ! ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Трупкаме постове а?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия