Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Как се справяте с праха по макета ?

<< < (16/20) > >>

pavel75:
В Техномаркет като ходих преди около 6 месеца на втория етаж имаше уред на който пишеше - Прахоуловител. Заинтригува ме и реших да питам.  По начина по който служителката ми отговори останах с впечатлението, че не знаеше много много, а си смучеше от пръстите. Но според нея хваща въздуха и го прекарва през филтри. Падналият вече прах няма как да го изчисти.
Уреда струваше към 400 - 450 лв.

Mixy:
За тея пари и малко отгоре по-добре климатик. И той си има филтри, че и топло и студено дава :)

Best Ripper:
Ако искате кардинално решение - изходът е един - казва се "свръхчисто помещение". Подобно на тия, където произвеждат лекарства, електроника и т.н. Но едва ли ще ви хареса цената - ще е десетки пъти над цената на самия макет, барабар с нещата по него. Спасение от прахта няма и няма да има, докато съществува Земята.
Иначе възможният евтин вариант е един - прахосмукачка с воден филтър, тип "Рейнбоу". Просто прекарва целият въздух в помещението през вода, която обира прахта. Най-евтино, лесно и ефективно. Обаче това не означава, че може да вдигне и попадналия вече прах по макет, мебели, стени, под и т.н. Просто ще е превантивна мярка за НАМАЛЯВАНЕ на прахта, но не и за премахването му напълно.

XRISTO:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=87.msg45349#msg45349 date=1282633612 ---Иначе възможният евтин вариант е един - прахосмукачка с воден филтър, тип "Рейнбоу".

--- Край на цитат ---

Имам една такава - страхотна е!Ще си я заплюя за помещението, пък жената - да яха метлата....  :lol: :lol: :lol:

TheJackal:
Спокойно, намерих решението след дълги години търсене и опити! Също като прахосмукачката е, но .............. вижте сами: http://vbox7.com/play:cf2885aa&al=1&vid=  Качеството е гарантирано, прахосмукачките "Рейнбоу" - пасти да ядат! :sarcastic:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия