Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Пътуване с парен локомотив до Банкя и назад.
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
25 Май 2012, 06:29:21 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 7
  Изпечатай  
Автор Тема: Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.  (Прочетена 5343 пъти)
ritchie
Сделки: (25)
Sr. Member
Публикации: 346

HO - II, III & IV

Профил
« -: 13 Октомври 2008, 11:10:25 »

Скоро  очаквайте  и  новия  сайт  на  ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ  по  ЖП 
моделизъм !    Поздрави  на  всички   колеги  от  София  и  страната  и
знайте - никога  не  е  късно  да  станете  членове  на ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ !
« Последна редакция: 14 Октомври 2008, 10:26:37 от Dispatcher » Активен
EMPEROR
Moderator
Сделки: (5)
Hero Member
Публикации: 1944

HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София

Профил
« Отговор #1 -: 13 Октомври 2008, 11:38:28 »

Сайт ... май почна разделението ...
Активен
XRISTO
Сделки: (18)
Hero Member
Публикации: 2370

НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч

Профил
« Отговор #2 -: 13 Октомври 2008, 12:04:46 »

Е-е-е-е,недейте така бе,пичове!  :-\ Не може ли някаква секция към форума,ами отделно...то така се започва наистина разделението.Аз като не съм от Пловдив?!Може пък да искам да общувам с вас?  въртящи очи
Активен
martzaro
Сделки: (0)
Full Member
Публикации: 173

HO - IV епоха-Пловдив

Профил
« Отговор #3 -: 13 Октомври 2008, 12:10:08 »

Майтапа да става ве пичове голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка и дума не може да идва за разделяне
Активен
ritchie
Sr. Member

HO - II, III & IV

Профил
« Отговор #4 -: 13 Октомври 2008, 12:27:59 »

Няма  никакво  разделение !   Нито  по  градове,  нито  по  интереси.
Просто  в  днешно  време  всеки  трябва  и  може  да  има  право  на  избор.
Името  www.railwayclub-bg.com  вече  е  факт !
« Последна редакция: 13 Октомври 2008, 12:40:25 от ritchie » Активен
EMPEROR
Moderator
Hero Member

Профил
« Отговор #5 -: 13 Октомври 2008, 12:47:12 »

Дам можеше в сайта да има отделни секции, а във форума регионални клубове и да се отделят в независим подфорум...
Не стига, че сме малко, ми са дайде 100 сайта и 100 форума.
Но да всеки е свободен да прави каквото си реши, така че вие си знаете.

Типично по български - разединявайте се...
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7494

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #6 -: 13 Октомври 2008, 13:28:50 »

Предлагам за да не се получи това което става по други сайтове и форуми , да оставим колегите от Пловдив в своето си право на избор...макар тук никога да не сме отричали това право ...
Така че , от тук нататък ако се пише и коментира за Пловдивският клуб , нека да бъде само с положителна оценка (лошото си го пазете за себе си у дома) .Ще помоля и колегите (и най-вече приятелите) от Пловдив да прилагат адекватен тон и за напред , и въпреки че вече си имат собствен сайт , смятам ,че ще изкажа всеобщо мнение - винаги сте добре дошли както във форума така и в Клуба на Българските железопътни моделисти .
Вярно ,че такъв още не е регистриран , но и това ще стане . Ние държим , па макар и по-бавно от Пловдив , да го направим така , че да стане хубаво и общо средище на всички хора (и жените са хора  намигване) запалени от това хоби. голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
Пожелавам успех на новият клуб!!!

пп.нещо сайта им не се отваря ???
И един въпрос - защо "www.railwayclub-bg.com " а не "www.railwayclub-рв.com" или там както се означава град Пловдив в мрежата?
« Последна редакция: 13 Октомври 2008, 13:31:48 от pach » Активен
EMPEROR
Moderator
Hero Member

Профил
« Отговор #7 -: 13 Октомври 2008, 13:37:38 »

Аз лично никого не спирам и ничие право не изземам..
Просто си мислех, че е хубаво всички да творим за общото благо, защото само ако сме единни това хоби ще има почва и в БГ... както сами знаете активните потребители сме има няма 20... дайте сега да се разцепим който от където и да направим 20 сайта, 20 форума и 20 клуба... мен лично ми се вижда доста безсмислена тая работа и вместо всички да наливаме знание и опит на едно място, всеки дърпа сам за себе си, все едно е ущетен по някакъв начин. Както казах и в началото обаче, аз лично не спирам никой за нищо.
Активен
ritchie
Sr. Member

HO - II, III & IV

Профил
« Отговор #8 -: 13 Октомври 2008, 13:51:18 »

Както  посочих  по-горе  за  сега  само  името  на  сайта  е  запазено.
Когато  е  готов  и  самия  сайт,  той  ще  се  хоства   и  т.н.т.   и  тогава  чак 
ще  стане  видим  за  всички.   И  за  да  разсеем  всички  съмнения  до  тук,
ще  кажа  само,  че  новият  сайт  няма  намерението  и  амбицията  да  изземва  функциите  на  настоящия  тук,  нито  ще  има  форум  от  такъв  тип.   Той   ще  бъде  с  чисто  информационна  цел  за  дейността,  срещите  и  мероприятията  на  ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ    по  ЖП  моделизъм.     
« Последна редакция: 13 Октомври 2008, 13:53:06 от ritchie » Активен
Жоро
Сделки: (31)
Hero Member
Публикации: 1321

HO DR IV епоха София

Профил
« Отговор #9 -: 13 Октомври 2008, 14:27:49 »

Сега ми стана ясно защо първо ritchie беше за клуб, а после нещата се обърнаха на 180° и се почнаха изказвания като
Цитат
Аз  като  адвокат,  Ви  задавам  следния  въпрос :Необходимо ли  е  този  клуб  да  е  непременно  юридическо  лице  (Ю. Л.) ?
Цитат
в  моята  работа  съм  се  нагледал   на  човешки  грешки  и  разкайващи  се  хора.  Няма  да  сте  нито  първите  нито  последните. Искам  да  ви  предпазя  от  грешни  стъпки.
Цитат
колко  е  масрафа  за  откриване  на  ново  Ю.Л.
Цитат
ще  ви  е  необходимо  да  разполагате  поне  с  4000 лв
Цитат
Затова  не  си  вкарвайте  таралеж  в  гащите.
Цитат
а  не  просто  на  някой  му  е  хрумнало  като  е  гледал  филмчета  за  клубове в Германия  и  Америка.

Сега наблюдаме второ завъртане на 180°. Типично по български.
Всички разбрахме колко страшно и животозастрашаващо е съществуването на клуб, още повече основан в София и на всичко отгоре с амбиция да обединява всички жп-моделисти у нас. Започвам отсега да се притеснявам за горките членове ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ.
martzaro много хубаво го каза "Силни заедно", само дето подобно делене не работи в тази посока.
« Последна редакция: 13 Октомври 2008, 14:34:47 от Жоро » Активен
refil
Гост
Сделки: (0)
« Отговор #10 -: 13 Октомври 2008, 14:29:27 »

Направо се наакахме и си еба мамата.
БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ >тъжен >тъжен >тъжен
Активен
ivo
Сделки: (4)
Hero Member
Публикации: 878

HO - II-III, София

Профил
« Отговор #11 -: 13 Октомври 2008, 15:23:43 »

Мисля, че преди всичко трябва да се уважава мнението на всички. Приветствам хората които се опитват да направят нещо.
Явно за да няма клуб до момента не му е дошло времето или нещо на нас ни куца ...  :-\
Активен
Gervasii
КЖМ - България
Сделки: (1)
Hero Member
Публикации: 1393

НО DRG IIb епоха София

Профил
« Отговор #12 -: 13 Октомври 2008, 15:25:16 »

честито млади моделисти-хобисти. да ви е честит клуба и форума. така е в САЩ - всеки щат с клуб.
Активен
misho_tabakoff
Сделки: (37)
Hero Member
Публикации: 1243

Профил
« Отговор #13 -: 13 Октомври 2008, 15:28:21 »

... да го направим така , че да стане хубаво и общо средище на всички хора (и жените са хора  намигване) запалени от това хоби....

Ела да запалиш и моята, че нещо бавно се разпалва ... тая работа с влакчетата не е като оная работа ... а тук влагата даже е неуместна, да не казвам вредна ...
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7494

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #14 -: 13 Октомври 2008, 15:30:38 »

Сега ми стана ясно защо първо ritchie беше за клуб, а после нещата се обърнаха на 180° и се почнаха изказвания като
Цитат
Аз  като  адвокат,  Ви  задавам  следния  въпрос :Необходимо ли  е  този  клуб  да  е  непременно  юридическо  лице  (Ю. Л.) ?
Цитат
в  моята  работа  съм  се  нагледал   на  човешки  грешки  и  разкайващи  се  хора.  Няма  да  сте  нито  първите  нито  последните. Искам  да  ви  предпазя  от  грешни  стъпки.
Цитат
колко  е  масрафа  за  откриване  на  ново  Ю.Л.
Цитат
ще  ви  е  необходимо  да  разполагате  поне  с  4000 лв
Цитат
Затова  не  си  вкарвайте  таралеж  в  гащите.
Цитат
а  не  просто  на  някой  му  е  хрумнало  като  е  гледал  филмчета  за  клубове в Германия  и  Америка.

Сега наблюдаме второ завъртане на 180°. Типично по български.
Всички разбрахме колко страшно и животозастрашаващо е съществуването на клуб, още повече основан в София и на всичко отгоре с амбиция да обединява всички жп-моделисти у нас. Започвам отсега да се притеснявам за горките членове ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ.
martzaro много хубаво го каза "Силни заедно", само дето подобно делене не работи в тази посока.

Mмммм.Пропускаш най-важното Жоро  намигване, Пловдивският клуб взе българското име - те това се казва да имаш патентен адвокат в редиците... :oпък нашите адвокате все са "заети"... въртящи очи
А на нас ни куца организацията , оправим ли я нея , стъпка по стъпка , ще стане , пък за името - каквото и да е , ще е на нашият клуб , а не на информационна страница .
Важното е да не е куха структура , за да има какво да се научи от клуба и хората в него...то другото е казано - от пръст е родено , на пръст ще стане...
Най важното е да сме живи и здрави!!!
Силни в единството!

Активен
Страници: [1] 2 3 ... 7
  Изпечатай  

Отиди на: