ritchie
Сделки:
( 25)
Sr. Member

Публикации: 346
HO - II, III & IV
|
 |
« -: 13 Октомври 2008, 11:10:25 » |
|
Скоро очаквайте и новия сайт на ПЛОВДИВСКИЯ КЛУБ по ЖП моделизъм ! Поздрави на всички колеги от София и страната и знайте - никога не е късно да станете членове на ПЛОВДИВСКИЯ КЛУБ !
|
|
|
|
« Последна редакция: 14 Октомври 2008, 10:26:37 от Dispatcher »
|
Активен
|
|
|
|
EMPEROR
Moderator
Сделки:
( 5)
Hero Member

Публикации: 1944
HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София
|
 |
« Отговор #1 -: 13 Октомври 2008, 11:38:28 » |
|
Сайт ... май почна разделението ...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
XRISTO
Сделки:
( 18)
Hero Member

Публикации: 2370
НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
|
 |
« Отговор #2 -: 13 Октомври 2008, 12:04:46 » |
|
Е-е-е-е,недейте така бе,пичове! :-\ Не може ли някаква секция към форума,ами отделно...то така се започва наистина разделението.Аз като не съм от Пловдив?!Може пък да искам да общувам с вас? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
martzaro
Сделки:
( 0)
Full Member

Публикации: 173
HO - IV епоха-Пловдив
|
 |
« Отговор #3 -: 13 Октомври 2008, 12:10:08 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ritchie
Сделки:
( 25)
Sr. Member

HO - II, III & IV
|
 |
« Отговор #4 -: 13 Октомври 2008, 12:27:59 » |
|
Няма никакво разделение ! Нито по градове, нито по интереси. Просто в днешно време всеки трябва и може да има право на избор. Името www.railwayclub-bg.com вече е факт !
|
|
|
|
« Последна редакция: 13 Октомври 2008, 12:40:25 от ritchie »
|
Активен
|
|
|
|
EMPEROR
Moderator
Сделки:
( 5)
Hero Member

|
 |
« Отговор #5 -: 13 Октомври 2008, 12:47:12 » |
|
Дам можеше в сайта да има отделни секции, а във форума регионални клубове и да се отделят в независим подфорум... Не стига, че сме малко, ми са дайде 100 сайта и 100 форума. Но да всеки е свободен да прави каквото си реши, така че вие си знаете.
Типично по български - разединявайте се...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pach
Сделки:
( 22)
Hero Member

Публикации: 7494
TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,
|
 |
« Отговор #6 -: 13 Октомври 2008, 13:28:50 » |
|
Предлагам за да не се получи това което става по други сайтове и форуми , да оставим колегите от Пловдив в своето си право на избор...макар тук никога да не сме отричали това право ... Така че , от тук нататък ако се пише и коментира за Пловдивският клуб , нека да бъде само с положителна оценка (лошото си го пазете за себе си у дома) .Ще помоля и колегите (и най-вече приятелите) от Пловдив да прилагат адекватен тон и за напред , и въпреки че вече си имат собствен сайт , смятам ,че ще изкажа всеобщо мнение - винаги сте добре дошли както във форума така и в Клуба на Българските железопътни моделисти . Вярно ,че такъв още не е регистриран , но и това ще стане . Ние държим , па макар и по-бавно от Пловдив , да го направим така , че да стане хубаво и общо средище на всички хора (и жените са хора  ) запалени от това хоби. Пожелавам успех на новият клуб!!! пп.нещо сайта им не се отваря ??? И един въпрос - защо " www.railwayclub-bg.com " а не " www.railwayclub-рв.com" или там както се означава град Пловдив в мрежата?
|
|
|
|
« Последна редакция: 13 Октомври 2008, 13:31:48 от pach »
|
Активен
|
|
|
|
EMPEROR
Moderator
Сделки:
( 5)
Hero Member

|
 |
« Отговор #7 -: 13 Октомври 2008, 13:37:38 » |
|
Аз лично никого не спирам и ничие право не изземам.. Просто си мислех, че е хубаво всички да творим за общото благо, защото само ако сме единни това хоби ще има почва и в БГ... както сами знаете активните потребители сме има няма 20... дайте сега да се разцепим който от където и да направим 20 сайта, 20 форума и 20 клуба... мен лично ми се вижда доста безсмислена тая работа и вместо всички да наливаме знание и опит на едно място, всеки дърпа сам за себе си, все едно е ущетен по някакъв начин. Както казах и в началото обаче, аз лично не спирам никой за нищо.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ritchie
Сделки:
( 25)
Sr. Member

HO - II, III & IV
|
 |
« Отговор #8 -: 13 Октомври 2008, 13:51:18 » |
|
Както посочих по-горе за сега само името на сайта е запазено. Когато е готов и самия сайт, той ще се хоства и т.н.т. и тогава чак ще стане видим за всички. И за да разсеем всички съмнения до тук, ще кажа само, че новият сайт няма намерението и амбицията да изземва функциите на настоящия тук, нито ще има форум от такъв тип. Той ще бъде с чисто информационна цел за дейността, срещите и мероприятията на ПЛОВДИВСКИЯ КЛУБ по ЖП моделизъм.
|
|
|
|
« Последна редакция: 13 Октомври 2008, 13:53:06 от ritchie »
|
Активен
|
|
|
|
Жоро
Сделки:
( 31)
Hero Member

Публикации: 1321
HO DR IV епоха София
|
 |
« Отговор #9 -: 13 Октомври 2008, 14:27:49 » |
|
Сега ми стана ясно защо първо ritchie беше за клуб, а после нещата се обърнаха на 180° и се почнаха изказвания като Аз като адвокат, Ви задавам следния въпрос :Необходимо ли е този клуб да е непременно юридическо лице (Ю. Л.) ? в моята работа съм се нагледал на човешки грешки и разкайващи се хора. Няма да сте нито първите нито последните. Искам да ви предпазя от грешни стъпки. колко е масрафа за откриване на ново Ю.Л. ще ви е необходимо да разполагате поне с 4000 лв Затова не си вкарвайте таралеж в гащите. а не просто на някой му е хрумнало като е гледал филмчета за клубове в Германия и Америка. Сега наблюдаме второ завъртане на 180°. Типично по български. Всички разбрахме колко страшно и животозастрашаващо е съществуването на клуб, още повече основан в София и на всичко отгоре с амбиция да обединява всички жп-моделисти у нас. Започвам отсега да се притеснявам за горките членове ПЛОВДИВСКИЯ КЛУБ. martzaro много хубаво го каза "Силни заедно", само дето подобно делене не работи в тази посока.
|
|
|
|
« Последна редакция: 13 Октомври 2008, 14:34:47 от Жоро »
|
Активен
|
|
|
|
|
refil
|
 |
« Отговор #10 -: 13 Октомври 2008, 14:29:27 » |
|
Направо се наакахме и си еба мамата. БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ >  >  > 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivo
Сделки:
( 4)
Hero Member

Публикации: 878
HO - II-III, София
|
 |
« Отговор #11 -: 13 Октомври 2008, 15:23:43 » |
|
Мисля, че преди всичко трябва да се уважава мнението на всички. Приветствам хората които се опитват да направят нещо. Явно за да няма клуб до момента не му е дошло времето или нещо на нас ни куца ... :-\
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gervasii
КЖМ - България
Сделки:
( 1)
Hero Member

Публикации: 1393
НО DRG IIb епоха София
|
 |
« Отговор #12 -: 13 Октомври 2008, 15:25:16 » |
|
честито млади моделисти-хобисти. да ви е честит клуба и форума. така е в САЩ - всеки щат с клуб.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
misho_tabakoff
|
 |
« Отговор #13 -: 13 Октомври 2008, 15:28:21 » |
|
... да го направим така , че да стане хубаво и общо средище на всички хора (и жените са хора  ) запалени от това хоби.... Ела да запалиш и моята, че нещо бавно се разпалва ... тая работа с влакчетата не е като оная работа ... а тук влагата даже е неуместна, да не казвам вредна ...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pach
Сделки:
( 22)
Hero Member

Публикации: 7494
TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,
|
 |
« Отговор #14 -: 13 Октомври 2008, 15:30:38 » |
|
Сега ми стана ясно защо първо ritchie беше за клуб, а после нещата се обърнаха на 180° и се почнаха изказвания като Аз като адвокат, Ви задавам следния въпрос :Необходимо ли е този клуб да е непременно юридическо лице (Ю. Л.) ? в моята работа съм се нагледал на човешки грешки и разкайващи се хора. Няма да сте нито първите нито последните. Искам да ви предпазя от грешни стъпки. колко е масрафа за откриване на ново Ю.Л. ще ви е необходимо да разполагате поне с 4000 лв Затова не си вкарвайте таралеж в гащите. а не просто на някой му е хрумнало като е гледал филмчета за клубове в Германия и Америка. Сега наблюдаме второ завъртане на 180°. Типично по български. Всички разбрахме колко страшно и животозастрашаващо е съществуването на клуб, още повече основан в София и на всичко отгоре с амбиция да обединява всички жп-моделисти у нас. Започвам отсега да се притеснявам за горките членове ПЛОВДИВСКИЯ КЛУБ. martzaro много хубаво го каза "Силни заедно", само дето подобно делене не работи в тази посока. Mмммм.Пропускаш най-важното Жоро  , Пловдивският клуб взе българското име - те това се казва да имаш патентен адвокат в редиците... :oпък нашите адвокате все са "заети"...  А на нас ни куца организацията , оправим ли я нея , стъпка по стъпка , ще стане , пък за името - каквото и да е , ще е на нашият клуб , а не на информационна страница . Важното е да не е куха структура , за да има какво да се научи от клуба и хората в него...то другото е казано - от пръст е родено , на пръст ще стане... Най важното е да сме живи и здрави!!! Силни в единството!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|