ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.

<< < (2/21) > >>

EMPEROR:
Дам можеше в сайта да има отделни секции, а във форума регионални клубове и да се отделят в независим подфорум...
Не стига, че сме малко, ми са дайде 100 сайта и 100 форума.
Но да всеки е свободен да прави каквото си реши, така че вие си знаете.

Типично по български - разединявайте се...

pach:
Предлагам за да не се получи това което става по други сайтове и форуми , да оставим колегите от Пловдив в своето си право на избор...макар тук никога да не сме отричали това право ...
Така че , от тук нататък ако се пише и коментира за Пловдивският клуб , нека да бъде само с положителна оценка (лошото си го пазете за себе си у дома) .Ще помоля и колегите (и най-вече приятелите) от Пловдив да прилагат адекватен тон и за напред , и въпреки че вече си имат собствен сайт , смятам ,че ще изкажа всеобщо мнение - винаги сте добре дошли както във форума така и в Клуба на Българските железопътни моделисти .
Вярно ,че такъв още не е регистриран , но и това ще стане . Ние държим , па макар и по-бавно от Пловдив , да го направим така , че да стане хубаво и общо средище на всички хора (и жените са хора  ;)) запалени от това хоби. ;D ;D ;D
Пожелавам успех на новият клуб!!!

пп.нещо сайта им не се отваря ???
И един въпрос - защо "www.railwayclub-bg.com " а не "www.railwayclub-рв.com" или там както се означава град Пловдив в мрежата?

EMPEROR:
Аз лично никого не спирам и ничие право не изземам..
Просто си мислех, че е хубаво всички да творим за общото благо, защото само ако сме единни това хоби ще има почва и в БГ... както сами знаете активните потребители сме има няма 20... дайте сега да се разцепим който от където и да направим 20 сайта, 20 форума и 20 клуба... мен лично ми се вижда доста безсмислена тая работа и вместо всички да наливаме знание и опит на едно място, всеки дърпа сам за себе си, все едно е ущетен по някакъв начин. Както казах и в началото обаче, аз лично не спирам никой за нищо.

ritchie:
Както  посочих  по-горе  за  сега  само  името  на  сайта  е  запазено.
Когато  е  готов  и  самия  сайт,  той  ще  се  хоства   и  т.н.т.   и  тогава  чак 
ще  стане  видим  за  всички.   И  за  да  разсеем  всички  съмнения  до  тук,
ще  кажа  само,  че  новият  сайт  няма  намерението  и  амбицията  да  изземва  функциите  на  настоящия  тук,  нито  ще  има  форум  от  такъв  тип.   Той   ще  бъде  с  чисто  информационна  цел  за  дейността,  срещите  и  мероприятията  на  ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ    по  ЖП  моделизъм.     

Жоро:
Сега ми стана ясно защо първо ritchie беше за клуб, а после нещата се обърнаха на 180° и се почнаха изказвания като

--- Цитат ---Аз  като  адвокат,  Ви  задавам  следния  въпрос :Необходимо ли  е  този  клуб  да  е  непременно  юридическо  лице  (Ю. Л.) ?
--- Край на цитат ---

--- Цитат --- в  моята  работа  съм  се  нагледал   на  човешки  грешки  и  разкайващи  се  хора.  Няма  да  сте  нито  първите  нито  последните. Искам  да  ви  предпазя  от  грешни  стъпки.
--- Край на цитат ---

--- Цитат ---колко  е  масрафа  за  откриване  на  ново  Ю.Л.
--- Край на цитат ---

--- Цитат ---ще  ви  е  необходимо  да  разполагате  поне  с  4000 лв
--- Край на цитат ---

--- Цитат ---Затова  не  си  вкарвайте  таралеж  в  гащите.
--- Край на цитат ---

--- Цитат ---а  не  просто  на  някой  му  е  хрумнало  като  е  гледал  филмчета  за  клубове в Германия  и  Америка.
--- Край на цитат ---

Сега наблюдаме второ завъртане на 180°. Типично по български.
Всички разбрахме колко страшно и животозастрашаващо е съществуването на клуб, още повече основан в София и на всичко отгоре с амбиция да обединява всички жп-моделисти у нас. Започвам отсега да се притеснявам за горките членове ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ.
martzaro много хубаво го каза "Силни заедно", само дето подобно делене не работи в тази посока.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия