ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.
EMPEROR:
Дам можеше в сайта да има отделни секции, а във форума регионални клубове и да се отделят в независим подфорум...
Не стига, че сме малко, ми са дайде 100 сайта и 100 форума.
Но да всеки е свободен да прави каквото си реши, така че вие си знаете.
Типично по български - разединявайте се...
pach:
Предлагам за да не се получи това което става по други сайтове и форуми , да оставим колегите от Пловдив в своето си право на избор...макар тук никога да не сме отричали това право ...
Така че , от тук нататък ако се пише и коментира за Пловдивският клуб , нека да бъде само с положителна оценка (лошото си го пазете за себе си у дома) .Ще помоля и колегите (и най-вече приятелите) от Пловдив да прилагат адекватен тон и за напред , и въпреки че вече си имат собствен сайт , смятам ,че ще изкажа всеобщо мнение - винаги сте добре дошли както във форума така и в Клуба на Българските железопътни моделисти .
Вярно ,че такъв още не е регистриран , но и това ще стане . Ние държим , па макар и по-бавно от Пловдив , да го направим така , че да стане хубаво и общо средище на всички хора (и жените са хора ;)) запалени от това хоби. ;D ;D ;D
Пожелавам успех на новият клуб!!!
пп.нещо сайта им не се отваря ???
И един въпрос - защо "www.railwayclub-bg.com " а не "www.railwayclub-рв.com" или там както се означава град Пловдив в мрежата?
EMPEROR:
Аз лично никого не спирам и ничие право не изземам..
Просто си мислех, че е хубаво всички да творим за общото благо, защото само ако сме единни това хоби ще има почва и в БГ... както сами знаете активните потребители сме има няма 20... дайте сега да се разцепим който от където и да направим 20 сайта, 20 форума и 20 клуба... мен лично ми се вижда доста безсмислена тая работа и вместо всички да наливаме знание и опит на едно място, всеки дърпа сам за себе си, все едно е ущетен по някакъв начин. Както казах и в началото обаче, аз лично не спирам никой за нищо.
ritchie:
Както посочих по-горе за сега само името на сайта е запазено.
Когато е готов и самия сайт, той ще се хоства и т.н.т. и тогава чак
ще стане видим за всички. И за да разсеем всички съмнения до тук,
ще кажа само, че новият сайт няма намерението и амбицията да изземва функциите на настоящия тук, нито ще има форум от такъв тип. Той ще бъде с чисто информационна цел за дейността, срещите и мероприятията на ПЛОВДИВСКИЯ КЛУБ по ЖП моделизъм.
Жоро:
Сега ми стана ясно защо първо ritchie беше за клуб, а после нещата се обърнаха на 180° и се почнаха изказвания като
--- Цитат ---Аз като адвокат, Ви задавам следния въпрос :Необходимо ли е този клуб да е непременно юридическо лице (Ю. Л.) ?
--- Край на цитат ---
--- Цитат --- в моята работа съм се нагледал на човешки грешки и разкайващи се хора. Няма да сте нито първите нито последните. Искам да ви предпазя от грешни стъпки.
--- Край на цитат ---
--- Цитат ---колко е масрафа за откриване на ново Ю.Л.
--- Край на цитат ---
--- Цитат ---ще ви е необходимо да разполагате поне с 4000 лв
--- Край на цитат ---
--- Цитат ---Затова не си вкарвайте таралеж в гащите.
--- Край на цитат ---
--- Цитат ---а не просто на някой му е хрумнало като е гледал филмчета за клубове в Германия и Америка.
--- Край на цитат ---
Сега наблюдаме второ завъртане на 180°. Типично по български.
Всички разбрахме колко страшно и животозастрашаващо е съществуването на клуб, още повече основан в София и на всичко отгоре с амбиция да обединява всички жп-моделисти у нас. Започвам отсега да се притеснявам за горките членове ПЛОВДИВСКИЯ КЛУБ.
martzaro много хубаво го каза "Силни заедно", само дето подобно делене не работи в тази посока.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия