ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.

<< < (3/21) > >>

refil:
Направо се наакахме и си еба мамата.
БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ >:( >:( >:(

ivo:
Мисля, че преди всичко трябва да се уважава мнението на всички. Приветствам хората които се опитват да направят нещо.
Явно за да няма клуб до момента не му е дошло времето или нещо на нас ни куца ...  :-\

Gervasii:
честито млади моделисти-хобисти. да ви е честит клуба и форума. така е в САЩ - всеки щат с клуб.

misho_tabakoff:

--- Цитат на: pach link=topic=851.msg11067#msg11067 date=1223893730 ---... да го направим така , че да стане хубаво и общо средище на всички хора (и жените са хора  ;)) запалени от това хоби....
--- Край на цитат ---

Ела да запалиш и моята, че нещо бавно се разпалва ... тая работа с влакчетата не е като оная работа ... а тук влагата даже е неуместна, да не казвам вредна ...

pach:

--- Цитат на: Жоро link=topic=851.msg11079#msg11079 date=1223897269 ---Сега ми стана ясно защо първо ritchie беше за клуб, а после нещата се обърнаха на 180° и се почнаха изказвания като

--- Цитат ---Аз  като  адвокат,  Ви  задавам  следния  въпрос :Необходимо ли  е  този  клуб  да  е  непременно  юридическо  лице  (Ю. Л.) ?
--- Край на цитат ---

--- Цитат --- в  моята  работа  съм  се  нагледал   на  човешки  грешки  и  разкайващи  се  хора.  Няма  да  сте  нито  първите  нито  последните. Искам  да  ви  предпазя  от  грешни  стъпки.
--- Край на цитат ---

--- Цитат ---колко  е  масрафа  за  откриване  на  ново  Ю.Л.
--- Край на цитат ---

--- Цитат ---ще  ви  е  необходимо  да  разполагате  поне  с  4000 лв
--- Край на цитат ---

--- Цитат ---Затова  не  си  вкарвайте  таралеж  в  гащите.
--- Край на цитат ---

--- Цитат ---а  не  просто  на  някой  му  е  хрумнало  като  е  гледал  филмчета  за  клубове в Германия  и  Америка.
--- Край на цитат ---

Сега наблюдаме второ завъртане на 180°. Типично по български.
Всички разбрахме колко страшно и животозастрашаващо е съществуването на клуб, още повече основан в София и на всичко отгоре с амбиция да обединява всички жп-моделисти у нас. Започвам отсега да се притеснявам за горките членове ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ.
martzaro много хубаво го каза "Силни заедно", само дето подобно делене не работи в тази посока.

--- Край на цитат ---

Mмммм.Пропускаш най-важното Жоро  ;), Пловдивският клуб взе българското име - те това се казва да имаш патентен адвокат в редиците... :oпък нашите адвокате все са "заети"... ::)
А на нас ни куца организацията , оправим ли я нея , стъпка по стъпка , ще стане , пък за името - каквото и да е , ще е на нашият клуб , а не на информационна страница .
Важното е да не е куха структура , за да има какво да се научи от клуба и хората в него...то другото е казано - от пръст е родено , на пръст ще стане...
Най важното е да сме живи и здрави!!!
Силни в единството!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия