ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.
refil:
Направо се наакахме и си еба мамата.
БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ >:( >:( >:(
ivo:
Мисля, че преди всичко трябва да се уважава мнението на всички. Приветствам хората които се опитват да направят нещо.
Явно за да няма клуб до момента не му е дошло времето или нещо на нас ни куца ... :-\
Gervasii:
честито млади моделисти-хобисти. да ви е честит клуба и форума. така е в САЩ - всеки щат с клуб.
misho_tabakoff:
--- Цитат на: pach link=topic=851.msg11067#msg11067 date=1223893730 ---... да го направим така , че да стане хубаво и общо средище на всички хора (и жените са хора ;)) запалени от това хоби....
--- Край на цитат ---
Ела да запалиш и моята, че нещо бавно се разпалва ... тая работа с влакчетата не е като оная работа ... а тук влагата даже е неуместна, да не казвам вредна ...
pach:
--- Цитат на: Жоро link=topic=851.msg11079#msg11079 date=1223897269 ---Сега ми стана ясно защо първо ritchie беше за клуб, а после нещата се обърнаха на 180° и се почнаха изказвания като
--- Цитат ---Аз като адвокат, Ви задавам следния въпрос :Необходимо ли е този клуб да е непременно юридическо лице (Ю. Л.) ?
--- Край на цитат ---
--- Цитат --- в моята работа съм се нагледал на човешки грешки и разкайващи се хора. Няма да сте нито първите нито последните. Искам да ви предпазя от грешни стъпки.
--- Край на цитат ---
--- Цитат ---колко е масрафа за откриване на ново Ю.Л.
--- Край на цитат ---
--- Цитат ---ще ви е необходимо да разполагате поне с 4000 лв
--- Край на цитат ---
--- Цитат ---Затова не си вкарвайте таралеж в гащите.
--- Край на цитат ---
--- Цитат ---а не просто на някой му е хрумнало като е гледал филмчета за клубове в Германия и Америка.
--- Край на цитат ---
Сега наблюдаме второ завъртане на 180°. Типично по български.
Всички разбрахме колко страшно и животозастрашаващо е съществуването на клуб, още повече основан в София и на всичко отгоре с амбиция да обединява всички жп-моделисти у нас. Започвам отсега да се притеснявам за горките членове ПЛОВДИВСКИЯ КЛУБ.
martzaro много хубаво го каза "Силни заедно", само дето подобно делене не работи в тази посока.
--- Край на цитат ---
Mмммм.Пропускаш най-важното Жоро ;), Пловдивският клуб взе българското име - те това се казва да имаш патентен адвокат в редиците... :oпък нашите адвокате все са "заети"... ::)
А на нас ни куца организацията , оправим ли я нея , стъпка по стъпка , ще стане , пък за името - каквото и да е , ще е на нашият клуб , а не на информационна страница .
Важното е да не е куха структура , за да има какво да се научи от клуба и хората в него...то другото е казано - от пръст е родено , на пръст ще стане...
Най важното е да сме живи и здрави!!!
Силни в единството!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия