ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.
Vlado:
А, ето за това става въпрос! ДА СМЕ ЗАЕДНО!
Жоро:
--- Цитат на: Vlado link=topic=851.msg11145#msg11145 date=1223907873 ---А, ето за това става въпрос! ДА СМЕ ЗАЕДНО!
--- Край на цитат ---
Да де Владе, ама има една приказка " Жена и вода тръгнат ли, спиране няма"
mill:
Еййй,кво става бе, :o.Рич ,майна, престани да се правиш на едноименния герой от американския сериал. >:(.Кви клубове,кви 5 кинта... Ако искаш с някой от форума да си изяснявате кой е по по или най-най ,прави го на лична,ако не ти отговаря-проблема е решен! Не виждам за какво трябва да занимаваш всички.Клуб измислил,име,не знам си кво >:( Трябваше да уточниш-"Аз си правя клуб,сайт,блог или там каквото си си наумил" . Направихме снимки на хубав подвижен състав,побъбрихме ,решихме да споделим с хората дето ни отвориха очите и на теб и на мен ,ти взе да се правиш на по голям католик и от папата ???.
Предлагам модераторите да поразчистят темата от излишните коментари по тяхна преценка и ако решат да затворят или направо да изтрият темата,щото въобще не съм желал да предизвикам разцепление...Като Айнщайн - укроти атома ,после бомба ... :(
То на човек като влезне в тая тема ,да му се отще да гледа снимки и всичко из форума.Ричи съвсем добронамерено- ако продължаваш в същия дух на общуване -в скоро време ще трябва да си смениш ника на Робинзон,дано разбираш контекста.
NoHaB:
Ние в Плевен си правим сбирка почти през седмица...
Аз , брат ми и баща ми на по някоя ракия... :D :D :D
Иначе успех в начинанието...
martzaro:
Мунчо е прав хора ..... да не ставаме за смях а???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия