ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.

<< < (13/21) > >>

toniemi:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=851.msg11144#msg11144 date=1223907694 ---Ама никой не ти казва да не се събирате и организирате клуб.
Номера е информацията за това да седи на един сайт и един форум, ако ще и той да е разделен на регионални клубове.

--- Край на цитат ---
Леле...,4 страници сте изписали,а ЕМРЕРОРА го каза само с две изречения.Нормално е да има клуб във всеки град в който има достатъчно хобисти,но форума да си е общ и тук да си споделаме всичко.Какво неясно има!?!?

vania85:
  Аз също се изненадах от тази новина ??? Даже останах с впечетление,че колегите заедно са взели това решение на сбирката миналата седмица!?!  Разделение в никакъв случай не трябва да допускаме и също така, както каза Владо "Информацията е хубаво да бъде събирана на едно място"   Дано само тук в П-в не се получи разцепление и дано сбирките продължат!!!

EMPEROR:
Ето това ми е идеята на мен. Направих я набързо без да се посъветвам с останалите модератори от екипа, просто колкото, за да придобиете визуална представа каква ми е идеята. Ако не ви харесва, най-лесното нещо е да върна нещата такива каквито бяха.
Очаквам мнения!

P.S. Със същия успех може да се прекрои и самият сайт.

Жоро:
Аз само така, да попитам де. Нас от "Национален клуб по жп-моделизъм - жк Бъкстон" къде ще ни сложите? ::)

Сaprycorn:
Бъкстон в норвежкият клуб, нали се разбрахме ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия