ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.
mill:
--- Цитат на: vasko58 link=topic=851.msg11164#msg11164 date=1223915949 --- Аз също се изненадах от тази новина ??? Даже останах с впечетление,че колегите заедно са взели това решение на сбирката миналата седмица!?! Разделение в никакъв случай не трябва да допускаме и също така, както каза Владо "Информацията е хубаво да бъде събирана на едно място" Дано само тук в П-в не се получи разцепление и дано сбирките продължат!!!
--- Край на цитат ---
Васе,никой нищо не решавал или ...освен за декодери и локове ....и Любчо да разказва как си е купувал тези чудесни неща.Днес сядам да вида какво ново във форума и ...кошмар ??? Хубаво е във всеки град тези които ги интересува това хоби да се виждат,приятно е когато има терен или релсов път за движение на локовете,да си помагат в направата на даден детайл или участък от макет.Но изявленията,начина на изказване на Йонко/Ричи/ от типа на -къде сте се юрнали като не знаете как става ,кво се репчите, последните му изявления звучаха - е сега софиянци ще видите как се прави клуб...Къде бе батко тръгна? Определено е с цел да подразни или покаже опонента колко е "въз" по даден въпрос.За 1-ви път някой от този форум успя да дигне налягането ми в "котела".Един път,втори,трети...ми то където се обади ричи скандал става,траиш,траиш па...верно Императора е много търпелив да знаете 8).
И който се обижда от казаното -значи наистина е още дете ;).
Жоро:
Ja, ja. Gut.
Само нали не е задължително да караме само във втора епоха. Нали ще може и 4-та? :)
Сaprycorn:
Аз карам само в епоха 2. А за другите-въпрос на избор ;)
XRISTO:
--- Цитат ---Аве т'ва "Пежо" кола ли е ...хаххх , аре малко оф за разпускане !
--- Край на цитат ---
Не Адри,това е автомобил,а кола е онова,в което дядо ми впрягаше биволиците на село. ;D ;D ;D
Апропо , misho_tabakoff , и аз съм член на форума на "пежо",ама съм повече "читател",отколкото "писател" там. ::)
vania85:
Мите, явно нещата са на лична основа между Йонко и някой колега от форума ??? Очевидно е, тендециозното разминаване между отрицателното мнение което дава за учреждаването на клуб (в темата КЛУБЪТ) от една страна и от друга да сформира такъв в П-в ............ В което наистина няма нищо лошо, но според мен е още твърде рано! Поне да бяхме се опознали повечето от хобистите в града! Да бяхме направили няколко сбирки! Всеки от нас да изкаже мнение и т.н. Относно Пловдивски сайт - намирам идеята за безмисленна, при наличието на този!!! С прво опасенията на всички са, че от тука "намирисва" на разцепление!?! Дано на следващата сбирка се съберем повече хора за да обменим мнения и да разсеем вички съмнения, които са се породили в колегите от София и цяла България та дори и извън нея ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия