ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.

<< < (18/21) > >>

Der Hetzer:
Пу за мене домейна modellbahn.bg  8)
Така пък всички немскоговорящи, а също така чехи, словаци, унгарци и поляци (това са ми и интересите най-вече) като напишат моделирбан в гугъл и мене ще ме намират  ;D
Koй сега е с най-гъзарския домейн, а?  :P

Adrian:

М'че , ще те предам на спам-полицията!!

Gervasii:

--- Цитат на: br118 link=topic=877.msg11229#msg11229 date=1223969049 ---Пу за мене домейна modellbahn.bg  8)
Така пък всички немскоговорящи, а също така чехи, словаци, унгарци и поляци (това са ми и интересите най-вече) като напишат моделирбан в гугъл и мене ще ме намират  ;D
Koй сега е с най-гъзарския домейн, а?  :P

--- Край на цитат ---

покрепям те

zazo:
Това с домейните много 'арно. Аз ще взема да регистрирам пък brawa.bg и почвам търговия със секретни брави.

Незнам на Ричи точна каква му е била идеята, но определено повдигна духовете.

В крайна сметка сайтове може всеки да си прави каквито иска. В регионалните клубове също не виждам нищо лошо. Създаването на клуб не би трябвало да е някаква надпревара, кой първи кой втори, а разумно и добре преценено действие. Колкото до форума, докато сме плуралистично настроени към вижданията на околоните, не виждам повод за притеснение от някакво разцепление, нали сме се събрали да си говорим за влакове, все пак.

XRISTO:

--- Цитат на: ivo link=topic=877.msg11207#msg11207 date=1223965157 ---Ще направиме така, че всеки да може да изписва града, от който е под името си.

--- Край на цитат ---

Приветствам тази идея!Може пък така да си намеря съградски-моделисти,все пак не бива да забравяме,че има хора,които четат форума без да са регистрирани,а и сигурно има още толкова моделисти из страната,които не са френдли настроени към компютрите или просто не са попадали на форума ровейки се из нета.  :)

--- Цитат на: zazo link=topic=877.msg11234#msg11234 date=1223973996 ---Това с домейните много 'арно. Аз ще взема да регистрирам пък brawa.bg и почвам търговия със секретни брави.

--- Край на цитат ---

Хм.Аз пък ако регистрирам PIKO.BG сигурно ще трябва да направя и лаборатория за синтетични наркотици.  ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия