ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.

<< < (17/21) > >>

Gervasii:
аз съм готов да стана член на "Първи частен жп клуб БР118" ако членският внос стане 199,98 евро и ще го платя авансово за 1 година

Жоро:
Искам да попитам модераторите, последното изказване на "ричи" не е ли заявка за отстраняване от форума. След толкова интриги и безочие, мисля че нямаме нужда от подобен участник. Достатъчно се сблъскваме всеки ден извън хобито сподобни индивиди, за да търпим подобно поведение в среда, в която релаксираме.

Vlado:
Екипът на сайта не смята, че становището на Ричи е повод за неговото изгонване.

XRISTO:
А защо "клуът" , а не клубът?!

zazo:

--- Цитат на: pach link=topic=877.msg11208#msg11208 date=1223965359 ---Мдаааа , държа да отбележа един изплъзващ се факт от така неречените котерийни ежби...

--- Край на цитат ---

Pach, притесненията за името на домейна са излишни. Търсачките верно могат да се лъжат, но името на домейна далеч, не е единственото което има значение, да не говорим че това с ***-bg.com e една безумна БГ измишльотина. Още повече, че май никой не си направи труда да види еджеба регистриран ли е тоя домейн, а той си свободен за регистрация. Да не говорим, че .com далеч не е единствената възможност, кеф ти .net, .org, .info и т.н. Ричи ако иска да запрята ръкави и да регистрира 20-30-50 домейна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия