Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Ремонт на станция за цифрово управление - ROCO 10761 / 10764
mill:
Много снимки сте сложили бе,омотах се ,то това не може се запомни,абсурд.Затова ако нещо изплющи по тока у дома,може ли Pach да поправи сторената от мен беля ;) :D,пък аз ще си го възнаградя ;)
P*S- Който поне малко разбира от тея неща,благодарение на тези снимки ще му е мнооого лесно.
pach:
--- Цитат на: Жоро link=topic=882.msg11309#msg11309 date=1224074996 ---Аз сега чак обърнах внимание на надписа на станцията. 10761 е по-старият вариянт, с кабелче за захранването. 10764 е по-новият модел, като този на Васко, с букса место с кабел.
При това положение по-правилно би било "Ремонт на ROCO 10761 - станция за цифрово управление"
--- Край на цитат ---
Абе човече , що обръкваш системния бързак (емперор) !? ;D ;D ;D
Тая на Васко си има и цели два светодиода на зъга, за въпросното "късо на релсите" и наличие на "трансформаторно напрежение "(те за това не съм сигурен и аз не гледох...)
а твойта там на платката има празни места за елементи , и за това говорех по-горе за "ъпгрейд"...
И мен вече ме обърка ... окни си тежката дума "Бе-Жоре" ;D- как да е заглавието последно... :-[
Направили пробите , или де те чакам с локомотива?
;D ;D ;D
pach:
--- Цитат на: muncho link=topic=882.msg11311#msg11311 date=1224075395 ---Много снимки сте сложили бе,омотах се ,то това не може се запомни,абсурд.Затова ако нещо изплющи по тока у дома,може ли Pach да поправи сторената от мен беля ;) :D,пък аз ще си го възнаградя ;)
P*S- Който поне малко разбира от тея неща,благодарение на тези снимки ще му е мнооого лесно.
--- Край на цитат ---
:-[...ами аз уж за по -ясно... :-[ :P :-*
;D...може , може , без мезе - пардон ...без ТТ не седаме!!! ;D
... стига да не е изплющяло нещо така че да не си личи що и къде е било...
Ама в ТТ още събирам...
;D ;D ;D
Жоро:
--- Цитат на: pach link=topic=882.msg11312#msg11312 date=1224075439 ---
Абе човече , що обръкваш системния бързак (емперор) !? ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Виновен :'(
Ми ако не му е писнало на Лъчо да го сменя: "Ремонт на ROCO 10761 - станция за цифрово управление"
pach:
Благодаря на Лъчо ! Той май намери най-правилното и истинско (за целата серия) заглавие докато ние "дъртаците" се наумуваме ...
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия