Аз за сега не , щото съм "свалил" платката , но не ми остава време да "изчертая" принципна схема , за да схвана за какво се били предвидени тези допълнителни екстри които така и не са монтирани...
В началото мислех, че е обрязана защитата със червеният светодиод от 10764 , но като го видях него (10764) вътре се уверих, че не е така.
На платката на 10761 има и немонтиран още един съединител за "booster out" , който след внимателна проверка най-вероятно ще го монтирам, с идеята да не се дават допълнителни пари за "разклонител" от външен вид.
Хитреците от Роко

, продават такива "разклонители" на цени...
Ако се загледате по снимките на допълнителният усилвател на Роко 10765 ще видите този съединител монтиран, но пък ги няма тези за подчиняваща и подчинена централа (master e slave).Нали се сещате , че най-вероятно платката е една и съща , но в различно сглобяване и разбира се на нова цена , като за "истинска" нова разработка.
Обече едното е означено като "усилвател" а другото като "booster"!!!

Digitalverstärker - 10764..................UVP € 139,00
Digitalbooster - 10765......................UVP € 129,00
а тук има и още нещо в добавка:
RocoMotion - 10785......................... UVP € 214,00
като устройството е същото , но така клиента по лесно преглъща цената на диска със софтуера ...

като има още една допълнителна уловка - въпросното устройство при програмиране изисква трансформатора 10765 (познат ни от комплектите) , който всъщност не се включва в цената на RocoMotion - 10785!!!

Universaltransformator - 10725 ...........UVP € 44,00
Абе постепенно ще "изловим" разните таръкатлъци на различните фирми и ...накрая ще си пуснем българска система на основата на която да е съвместима и с фирмените , и с FREMO и да е на разбираем език - български

(такава система се разработва вече

, но това е още рано за тук...)
Та така с Роцовските "методи"!