ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Препоръчвам ! -
zazo:
Пацо, като изключим личните данни, които ако питаш мен, за да не бъдат намерени, просто не трябва да бъдат публикувани, каква полза има да скриеш някаква информация зад регистрацията?
Vlado:
Ползата се състои в това, че:
1. Лишава се наказания от възможност да комуникира с други членове на форума;
2. Предупреждават се всички, че същият се е провинил и причините за това;
3. Оказва се предупредително въздействие спрямо другите да не вършат същото.
EMPEROR:
А ти ПОНЕ ВЕДНЪЖ можеш ли да приемеш това, което са решили модераторите или не?
И двете положения имат плюсове и минуси, преценили сме кое има повече плюсове и сме избрали него. Толкоз по тоя въпрос!
zazo:
--- Цитат на: pach link=topic=883.msg21225#msg21225 date=1237202824 ---На този въпрос ще ти отговоря ( :on_the_quiet: :pleasantry:) когато ти ми отговориш , каква полза има от бан на даден човек тук?
:yes: ;D
--- Край на цитат ---
Единствено и само може да покаже, отношението ни към подобни прояви, нито ще го спре да посещава форума, нито да контактува, с който и да било. Повече от това без да се превръща в саморазправа, няма какво да се направи.
+
--- Цитат ---1. Лишава се наказания от възможност да комуникира с други членове на форума, чрез настоящата регистрация;
2. Предупреждават се всички, че същият се е провинил и причините за това;
3. Оказва се предупредително въздействие спрямо другите да не вършат същото.
--- Край на цитат ---
--- Цитат ---Това с предупредителното действие спрямо него не помогна , що смяташ че срещу нас ще фане декиш???
--- Край на цитат ---
Щото ако не разчиташ поне малко на добронамереност и съвест от хората в едно микро-общество, каквото сме тук, здраве му кажи.
Vlado:
Пламене, ние не сме съд! Нито административен, нито наказателен, нито граждански, нито особена юрисдикция! И с оглед на това не можем да накажем някой и да го накараме да плати обезщетение, глоба или да го вкараме във форумския затвор за излежаване на наказанието, наложено му за извършеното престъпление (нарушение), просто защото такъв няма и няма да има. Нашата санкция има по-скоро морален характер - щом се провиниш, останалите ти обръщат гръб. Това е! Какво повече да сторим, че на наказания да му е по-тежко? И аз виждам накъде клониш - към ограничаване видимостта на форума от гости. Но пак повтарям, че не бива заради един да страдат много! Аз съм твърдо против видимостта на форума да е само за регистрирани. Това е мнението и на останалите от екипа и докато ние сме този екип и докато не се случи нещо, което да промени позицията ни, положението ще остане това. :comando:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия