ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Препоръчвам ! -
pach:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=883.msg21229#msg21229 date=1237203547 ---А ти ПОНЕ ВЕДНЪЖ можеш ли да приемеш това, което са решили модераторите или не?
И двете положения имат плюсове и минуси, преценили сме кое има повече плюсове и сме избрали него. Толкоз по тоя въпрос!
--- Край на цитат ---
Аз , какво не съм се приел до тук , само дето НЕ РАЗБРАХ???
Или ти просто всяко предложение и коментиране , го разбираш като неприемане?
Ми :( , чети по - бавно , та да не скачаш без повод!!!
Владо никой не оспорва КОЙ тук е екипа , нито неговите решения !!!
....де го чукаш , де се пука ??????????
Какво ви става бре хора - няколко коментара и въпроса ...и едва не ме набихте бре !!! :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
Нещо май сте се бъгнали на тема власт и т.н. :haha:
По-малко вестници четете , по-малко скандали ще виждате там дето ги няма!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
сам ще си изтрия тук предложенията и коментарите! :swoon: :suicide_fool:
Adrian:
Path ,
малко се замисли -
няма смисъл да се заключва форумът , ще зпочнат да се регистрират разни sfhgj57dskd FFggHHj o99 и всякакви подобни никове с 0 постинги ; бан-натият ще си направи нова регистрация , ако го баннат по IP ще си смени доставчика и т.н. - няма начин да не може да се влезе в даден форум . Даже е по-добре хората да го четата без да се иска регистрация , а такава да се иска примерно ако има желание за мнение или сделка.
Така е , Банът има чисто морална стойност - хем да покаже на виновника ,че така не може , хем да предупреди другите ,че този човек не е коректен.
Напълно подкрепям екипът , който прави всичко въможно да използва максимално възможностите на този доста старичък форум (като софтуер има пр.в). Обърни внимание каква добра система за рейтинг направиха - браво !
EMPEROR:
--- Цитат на: pach link=topic=883.msg21241#msg21241 date=1237207447 ---
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=883.msg21229#msg21229 date=1237203547 ---А ти ПОНЕ ВЕДНЪЖ можеш ли да приемеш това, което са решили модераторите или не?
И двете положения имат плюсове и минуси, преценили сме кое има повече плюсове и сме избрали него. Толкоз по тоя въпрос!
--- Край на цитат ---
Аз , какво не съм се приел до тук , само дето НЕ РАЗБРАХ???
Или ти просто всяко предложение и коментиране , го разбираш като неприемане?
Ми :( , чети по - бавно , та да не скачаш без повод!!!
Владо никой не оспорва КОЙ тук е екипа , нито неговите решения !!!
....де го чукаш , де се пука ??????????
Какво ви става бре хора - няколко коментара и въпроса ...и едва не ме набихте бре !!! :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
Нещо май сте се бъгнали на тема власт и т.н. :haha:
По-малко вестници четете , по-малко скандали ще виждате там дето ги няма!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
сам ще си изтрия тук предложенията и коментарите! :swoon: :suicide_fool:
--- Край на цитат ---
Дам трий си ги сам, щото така е най-удовно. Питаш отговаря ти се, но не спират нещата до там. Почва се ама не е ли това, ама не е ли онова. Трима човека трябва да ти се обясняваме защо така сме сметнали за добре. Каза си мнението, отговорихме ти и до тук трябваше да спре всичко. Ясно ни е, че всеки има различно мнение и си отстоява на него и сам за себе си е прав. Но ти пък разбери накрая, че ние не правим нещата с цел да ви ущетим, а точно обратното! И не винаги ще ти се харесват нашите решения, но те са факт и са продиктувани от оценяване на плюсове и минуси и то колективно решение, а не единично.
pach:
--- Цитат на: Adrian link=topic=883.msg21244#msg21244 date=1237208509 ---... ще зпочнат да се регистрират разни sfhgj57dskd FFggHHj o99 и всякакви подобни никове с 0 постинги ;
--- Край на цитат ---
Като тези ли имаш предвид?
Anutochka
begemot1
decar
deultum
Dubinal
elikalina
Granados
greenbird
Ieroglif
joindoff
krapulax
pablo3
polval
Sungak
Ми то и сега си ги има!!!!! Адрииии ....ако не те познавах , щях да кажа ,че в момента си на наколенки!!!!!!
Лъчо , никъде не съм казал ,че не съм съгласен , нито съм ви карал да ми обяснявате и тримата ( май друго ви гони вас...).Нищо не съм почвал - аз просто изяснявах позицията си , но вие сте тези дето не я харесвате и скачате без причина!
Имах предложение , аргументирах се , а вие го обърнахте на какво ли не още!!!!!!!
Какво стана с ТВОЕТО предложение от тук ?
--- Цитат ---Ами точно това обмисляме... Частично заключване на форума. Т.е. само определени раздели да са видими за нерегистрирани.
--- Край на цитат ---
Единствен Зазо схвана за какво иде реч!!!
Нито съм искал винаги да ми харесва тук (макар това да си е логично само по себе си!!!), нито съм казвал такова нещо , така че това са си твой интерпретации , защото не мислиш с главата си , а слушаш лоши съветници...
Лъчо , поне не ми слагай чужди думи в устата!
....
Ай стига вече - така да се коментираха истинските теми тук , за моделизма - пък то все минискандалчета се вихрят !!!
Нямам думи прости да ви кажа колко съм смутен и възмутен от глупостите ви!
:swoon: :swoon: :swoon: :swoon: :swoon: :swoon: :swoon: :swoon:
EMPEROR:
Да каза си мнението, ние ти отговорихме и до там трябваше да се спре по темата, ама не би. Хубаво се аргументираш и за себе си си прав както казах и по-рано. Не винаги всяко наше решение ще ти се струва удачно.
За begemot1 мога да ти кажа, че е човек, който пише и в друг форум със същия ник. Не съм си правил труда да гледам за всички, а и повечето никове са автоматично направени от скриптове, преди да въведем тъй нареченото "captcha" (иначе казано, оня код който се генерира при регистрация и трябва да го напишеш, за да я приеме).
По повод МОЕТО предложение, веднага беше внесено за разлеждане в скрият раздел на форума, където мнозинството не го прие и беше отхвърлено. Аз се съобразих с мнозинството, но не виждам защо за всичко трябва да ти се дава обяснение. Не си малък, мислех че и сам можеш да го съобразиш. Аз еднолични решения не вземам. Предложих мнение тук, а след това и в секцията в която модераторите коментираме и гласуваме.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия