Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Филми - какво гледахте , какво препоръчвате , свързани с хобито и т.н....

<< < (21/56) > >>

hristo_t:
И аз да препоръчам моят любим филм . Back to tne future ( Завръщане в бъдещето).Всъщност това е трилогия, но конкретно сцени с влакове има в последната трета част. Деиствието се развива през далечната вече 1985 година.
Марти Макфлайт (Майкъл Джейфокс) е 17 годишен младеж случайно изпратен в миналото от малко налудничевият му приятел Док Браун ( Кристофър Лойд).Този така наречен доктор е конструирал машина на времето с която може да се посети произволна година.Тази машина е автомобил марка "Де лориън",които чрез странни ел вериги и малко плутоний след като достигне 88 мили в час се премества в зададената година.Така в последната трета част вместо да зададът 1985 година, по погрешка отидоха в 1885 година.Дивият запад.Спукаха резорвоара на колата ,изтече бензина- което се оказа голям проблем.По това време все още няма бензиностанции а без бензин автомобила неможе да се движи.Затова овлякоха един парен локомотив, поставиха колата на релсите и .........
Предполагам повечето колеги са го гледали ,но на тези които не са препоръчвам цялата трилогия.
Обложката на филма

Кадър от филма

Eто и снимки на един от локомотивите от филма:

Които накрая на филма дори и лети

mill:

--- Цитат на: Maktub link=topic=889.msg40405#msg40405 date=1272489107 ---Това си заслужва, обаче ако и трите са по 20 гиги, първо ще трябва да си купя външен хард...  :blink:

--- Край на цитат ---
И трите дедо Попе са по 20 гб :yes:.И аз събирам стотинки за външен хард... :good:

refil:
Дедо Попе,не мога да се регистрирам в сайта !!!
Имаш ли покани ?  :search: :give_heart: :pleasantry:

Best Ripper:
Естествено, че са читави издания... Това са си чисти блурейки - резолюция 1920 х 1080 точки. За сравнение - обикновеното ДВД е едва 720 х 576 , тоест 2,66 пъти по-ниска разделителна способност. Но имайте предвид, че освен така желаните 60 ГБ място /общо за трите/, блурея има доста по-високи изисквания към компютъра и като нищо няма да върви нормално на едноядрени процесори и видеокарти от преди 5 години... А доколкото подразбирам много от тукашните посетители са с такива... Изобщо не си правете кривата сметка, че блурея върви на какъвто и да е компютър...

XRISTO:
Дайте линкове, имам външен хард, а и на малкия компота е с две ядра и нвидия 8 и нещо...Само дето не знам откъде да дърпам торентите.  ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия