Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Филми - какво гледахте , какво препоръчвате , свързани с хобито и т.н....
Best Ripper:
XRISTO, принципно ще ти тръгне, единственият проблем може да дойде, ако видеото е някаква Нвидия 8200 SE /SE = Сакат едишън :haha:/. Доколкото си спомням минимумът на видеото беше Нвидия 7900 с 256 МБ ДДР2 собствена памет, за Ати не помня.. Мога да го проверя допълнително... Възможно е да има проблем и при директно четене от външния хард, тъй като масовите външни са на по-ниски обороти и по-голямо време за достъп...
XRISTO:
Ами 8500 май, а хардът ми е старият лаптопски, демек с малка скорост5200 ли беше, не помня стандарта ама 5 и нещо.Ще ги прехвърля на машината, тя е със сийгейт 500 мгб. и е със 7 и нещо оборота.Пък може направо оттам и да ги дръпна - тя машината е вързана директно към модема чрез лан картата и тегли по - добре от лаптопа, който е с уайърлесс. :hi:
i_deck:
За хардуерно ускорение на HD 1080 ви трябва nvidiq от 8ма серия нагорели Радеон HD2xxx нагоре. За софтуено разкодиране трябва сравнително мощен процесор.
Maktub:
--- Цитат на: i_deck link=topic=889.msg40431#msg40431 date=1272564166 ---За хардуерно ускорение на HD 1080 ви трябва nvidiq от 8ма серия нагорели Радеон HD2xxx нагоре. За софтуено разкодиране трябва сравнително мощен процесор.
--- Край на цитат ---
Не бе, трябват ни само нови компове ;D
mill:
--- Цитат на: refil link=topic=889.msg40417#msg40417 date=1272542454 ---Дедо Попе,не мога да се регистрирам в сайта !!!
Имаш ли покани ? :search: :give_heart: :pleasantry:
--- Край на цитат ---
Некви бонус точки имам ,но покани-не.В други сайтове може да смениш бонуса за покана,но в този явно не може.Поне аз не открих подобна възможност :resent:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия