Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Филми - какво гледахте , какво препоръчвате , свързани с хобито и т.н....

<< < (34/56) > >>

pach:
Английската част дори не я гледах цялата, щото нещо не ми харесват този тип железници.
Но пък швейцарската ...най-малко десет пъти съм ги гледал навремето.
...и не губя надежда да се разходя по същите маршрути!!!
Ей къде е Швейцария!!!
 :dance1: :dance1: :dance1:

liro4605:
      Остана ми тез дни малко време да го изгледам тоз "Неудържим".Филмчето има доста измислица направена за масовата публика,но и доста истински моменти.
     Да попитам ровещите насам натам дали не са засичали някъде филма "Магистрали".Рожба е на руското кино.Гледал съм го като малък на кино и бях много впечетлен.Ще ми се да го намеря и да го гледам и сега. Ставаше въпрос за железницата като цяло.

hristo_t:
"Неудържим" и на мен ми хареса.Не съм поклонник на американските модели, но филма е динамичен и те държи в напрежение.
Вчера ходих на премиерата на "Бързи и яростни "5. Има интересни каскади в които участва железопътна композиция  бразилска администрация "ВТ" - така пишеше на подвижният състав.  И действието се развива в Рио де Жанейро затова предположих че администрацията е бразилска.

Best Ripper:
Миро, тоз съветският не беше ли с една катастрофа по вина на диспечера? Един пътнически се надяна май в едни цистерни?

liro4605:
        Честно казано това ми е спомена само от него.Влака не беше открил задна дистанция и един друг се удари в него.Да си кажа честно ти си един от хората на който залагам че могат да го изнамерят.Гледал съм го някъде около 1986г.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия