Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Филми - какво гледахте , какво препоръчвате , свързани с хобито и т.н....
evrokoma:
Тони това беше според EPG-то на Булсатком ,и аз се ядосах като видях друго а така се бях приготвил със студена бира и цаца за да го гледам :angry: (не че не изпих бирата ама......)
mitko0888:
--- Цитат на: evrokoma link=topic=889.msg79161#msg79161 date=1339340423 ---Тони това беше според EPG-то на Булсатком ,и аз се ядосах като видях друго а така се бях приготвил със студена бира и цаца за да го гледам :angry: (не че не изпих бирата ама......)
--- Край на цитат ---
Да знаеш че не ти е от Булсатком-а. Nat Geo редовно дават други неща, а не тези в програмата. :fie:
Loco-motion:
http://press.discovery.com/asia-pacific/sci/programs/life-line/
На 75я рожден ден на Невз - най-голямата фабрика на Русия за производство на подвижен състав за железниците - на посещение пристига управляващият с железен юмрук министър-председател Владимир Путин.
Той инспектира изпълнението на масивна поръчка за локомотиви, направена от неговото правителство с цел да модернизира изпадналата в тежко положение железопътна мрежа. Но на прозводствената линия възникват конфликти между персонала. В чудовищно-големите локомотиви са открити пукнатини. А липсващи части означава спиране на производството и работници без заплати. Дали Невз ще произведе влак, достоен за премиера? Или работниците ще се озоват в Сибир? Това е живот на ръба д дивия, дивия изток.
Жълтият стил на резюмето дразни, но сюжетът звучи доста интересно. Предвид простотията, която ни залива напоследък от телевизията аз нямам кабелна. Но в отдели случаи като този съжалявам за това обстоятелство. Ако може някой да го запише, защото не го намерих в нета.
XRISTO:
Аз също почти съм я отказал (телевизията), като цигарите. :spiteful: Само все още ме изкушават National Geografic, History, Explorer, Discovery и Animal Planet, ама и те нещо започнаха твърде бурно да се развиват в негативна насока, та и тях ще ги отсвиря скоро, май. :yes:
pach:
Булсатком излъчва Дискъвъри в два формата - обикновен цифров и HD (високо качество).
От там ви идват разминаванията с този филм, защото двете програми са с различни програмни схеми.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия