Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Филми - какво гледахте , какво препоръчвате , свързани с хобито и т.н....

<< < (43/56) > >>

TheJackal:
Спокойно бре, момчета! Точно вчера, по същото време "National Geographic" излъчиха филм за "Мъглев" в Китай. Оказа се, че е правен изцяло и проектиран от немците - DB. :hi:

mitko0888:

--- Цитат на: pach link=topic=889.msg79181#msg79181 date=1339397185 ---Булсатком излъчва Дискъвъри в два формата  - обикновен цифров и  HD (високо качество).
От там ви идват разминаванията с този филм, защото двете програми са с различни програмни схеми.

--- Край на цитат ---

И двете програми си ги има в EPG, но написаното там СПЕЦИАЛНО за National Geografic НЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ няма нищо общо с излъчваното.  :fie:
А телевизорът ми няма нищо общо с Булсатком, така че по шопски се "зарадвах" че не само аз съм пропуснал този филм.

А това за маглев-а е старо, мисля че и в колибката го има.

liro4605:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=889.msg79174#msg79174 date=1339356811 ---Аз също почти съм я отказал (телевизията), като цигарите.  :spiteful: Само все още ме изкушават National Geografic, History, Explorer, Discovery и Animal Planet, ама и те нещо започнаха твърде бурно да се развиват в негативна насока, та и тях ще ги отсвиря скоро, май.  :yes:

--- Край на цитат ---

Върви натам и аз да ги откажа!Изчезнаха много от предаванията от Европа....Днес обаче един репортаж по едно от дискавъритата ме изкефи че беше сниман на фона на една швейцарска гара ;D

evrokoma:
По нацоинал географик дават за TGV  и неговото производство в предаването "мега заводи"- Алстом
Приятно гледане

TheJackal:
Тази вечер по BTV от 23:00 ще се излъчи филма "Релси":
Оригинално заглавие: Rails and Tails
Жанр: Драма
Режисьор: Алисън Истууд
Държава: САЩ, 2007 г.
Актьори: Марсия Гай Арден, Милес Хейзер, Кевин Бейкън, Еугене Бърд, Бриян Богулски, Джим Деан Карлсон, Стив Остин, Дан Фостър
Резюме: Кевин Бейкън и Марша Гей Хардън показват впечатляваща актьорска игра във вълнуващата история за хора на ръба на нервна криза на режисьора Алисън Истууд ''Релси''. Бейкън е в ролята на Том Старк – инженер, неспособен да осъзнае, че съпругата му (Хардън) е неизличимо болна. Когато след ужасяваща железопътна катастрофа едно момче остава пълен сирак, Том е този, който го взима в дома си – и малко по малко, с много усилия, се научава да общува с жена си, която обожава, и да отвори сърцето си към едно дете, което се нуждае преди всичко от топлината на истинското семейство.

Приятно гледане. :)   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия