Национален клуб на българските жп моделисти - "Railway Passion".
ЗА
+2 Гласа
Ти къде в анкетата видя това име бре хаймана ? ...че и два гласа си дал... къде си ги дал ?На кой ? Сигурно на баба ти от Мексико!!!
Паце, не знам какво пишеш, ама като гледам предния пост и ми става ясно, че пак сме доникъде.. .Yaku bulgarsko! :o
Я като си толкова за българското , преведи ми какво означава ника ти?
И въобще брат Адри най-точно го каза :
брех , като ви гледам англоезичните никове ... :o
Тръгнали сме клуб да правим , ама нещо изначално не ни достига ...на кой култура , на кой четене , на някой съсредоточаване , друг пък не спира да мели общи заучени фрази , на трети правописа му куца ...
Що се не стегнете малко , и ако наистина ви интересува клуба , спрете да бръщолевите глупости в които се замазват действителните обсъждания .
Брат Адри ме кара да се замислям за тъмната моделистка душа - тук май принципа е ," като не искам да помогна , що пък да не им преча!?!!...кво от това?"....
Е сега изясни ли ви се драги модератори , защо исках раздела по обсъжданията на клуба , устава и неговите възникващи въпроси , да бъдат заключени отделно ? >

Така поне щяха да внимават какво ново се обсъжда и да го четат внимателно , щото щяха да се логват допълнително ако искат да четат и да обсъждат сериозно...
Оставяйки тази важна за мнозина тема на свободен достъп , на практика си навлекохте изказвания и от хора които никога не са искали , и няма и да искат да има такъв клуб , та камо ли да влезнат в него...но това не им пречи да се включват със своите хумористично-саркастични забележки...
Нека да ви е за обеца на ухото!!! Това ви е криво разбраната демокрация !!!
"Ние нямаме тайни , ние искаме всички да се включат , ние показваме ,че сме добронамерени към всички хобисти , ние ....блаблабла..." ама въобще не отчетохте ,че българите разбираме демокрацията като свободия...
Ето ви резултата , като чакам да ми отговорите - смятате ли че всички включващи се в обсъжданията с конструктивни или не , предложения , всъщност истински ги интересува основаването на клуб?