EMPEROR
Moderator
Сделки:
( 5)
Hero Member

Публикации: 1928
HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София
|
 |
« -: 20 Октомври 2008, 12:12:19 » |
|
ИМЕ - тук имаме три варианта на този етап: - Клуб на българските жп моделсити - "Railway Passion" - Асоциация на българските жп моделсити - "Railway Passion" - Национален клуб на българските жп моделсити - "Railway Passion" Също така имаше и предложение за двуезичен формат, а именно - Клуб на българските жп моделсити - "Железопътна страст", който поне на този етап отпада, тъй като трябва да се уточнят първо регистрационните такси и може би този "двоен стандарт" ще трябва да се заплати и съответно в двоен размер. Друга причина е, евентуално ни представяне и пред други съмишленици извън границите на България.
Нещата са далеч от окончателни, но ето че поставихме основите. Ще помоля всеки участвал във вчерашната дискусия, както и тези които по един или друг начин имат или искат да имат отношение към този клуб, да дадат своето мнение и/или предложения. Критиките също са добре дошли, но нека това не се превърне в поредният конфликт, защото пред нас са общите цели на клуба и ще успеем само и единствено, когато има мир, разбирателство и компромиси. В момента в който темата тръгне в грешната посока, ще бъда принуден да я заключа. Надявам се да подходите сериозно и без излични дразги и препирни да изработим ЗАЕДНО плана за развитието на клубът. Благодаря Ви за вниманието! С уважение, Екипът на Railway Passion
|
|
|
|
« Последна редакция: 05 Октомври 2009, 09:13:39 от zazo »
|
Активен
|
|
|
|
pach
Сделки:
( 21)
Hero Member

Публикации: 7277
TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ, ТТ-ЕКСПРЕС
|
 |
« Отговор #1 -: 20 Октомври 2008, 12:42:34 » |
|
"Rаilway Passion Club" ми се струва най-подходящо , тъй като включва името на форума от където ни тръгна идеята (все пак тук се срещнахме и запознахме всички - тук си обсъждаме и ТОЗИ клуб) и да е национален (но без обобщение от типа "първи" или "единствений" и т.н.) което ни позволява и вътрешно устройство от различни секции по градове.Няма нужда от двойно изписване - просто в името при регистрацията може да бъде уточнено и съдържанието на българският превод на това име.Както е при фирмите с тире.Тоест има го в регистрацията , но у уточнено че не е задължително да се изписва , винаги цялото.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EMPEROR
Moderator
Сделки:
( 5)
Hero Member

Публикации: 1928
HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София
|
 |
« Отговор #2 -: 20 Октомври 2008, 12:47:56 » |
|
Между другото и на мен ми харесва така...
А плюс това е идейно предложенията наистина да ги слагате в червен текст, за да се открояват като такива.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
schatsi
Сделки:
( 9)
Sr. Member

Публикации: 489
HO и N - III, IV и V епоха гр София
|
 |
« Отговор #3 -: 20 Октомври 2008, 15:51:10 » |
|
Клуб на българските жп моделисти - "Railway Passion"
Ще ми се името да не е само на английски . Така ще се намира лесно и в българските търсачки , а и дори невръстните ще разберат за каво иде реч...
|
|
|
|
« Последна редакция: 23 Октомври 2008, 12:40:06 от schatsi »
|
Активен
|
|
|
|
Gervasii
КЖМ - България
Сделки:
( 1)
Hero Member

Публикации: 1326
НО DRG IIb епоха София
|
 |
« Отговор #4 -: 20 Октомври 2008, 15:57:06 » |
|
може би името трябва да звучи на български добре и да име унифициран превод на английски, немски и френски езици
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TheJackal
КЖМ - България
Сделки:
( 33)
Hero Member

Публикации: 1027
ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR Бургас
|
 |
« Отговор #5 -: 20 Октомври 2008, 16:53:07 » |
|
Здравейте! Имам чувството , че пак задълбаваме и почваме да тъпчем на едно място с избора на име! Незабравяйте все пак , че живеем в България и сме българи!!! След като езикат ни е официално признат от Евро съюза, не мислите ли , че името трябва да си е на Български??? Всички знаем този сайт: http://www.railwaymodeling.com/ . Аз съм за това име: Национален клуб на българските жп моделсити - "Railway Passion". Изписано и на латиница , пак е ясно за какво иде реч.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gervasii
КЖМ - България
Сделки:
( 1)
Hero Member

Публикации: 1326
НО DRG IIb епоха София
|
 |
« Отговор #6 -: 20 Октомври 2008, 16:54:54 » |
|
Здравейте! Имам чувството , че пак задълбаваме и почваме да тъпчем на едно място с избора на име! Незабравяйте все пак , че живеем в България и сме българи!!! След като езикат ни е официално признат от Евро съюза, не мислите ли , че името трябва да си е на Български??? Всички знаем този сайт: http://www.railwaymodeling.com/ . Аз съм за това име: Национален клуб на българските жп моделсити - "Railway Passion". Изписано и на латиница , пак е ясно за какво иде реч. тоест национален клуб на българските жп моделисти "Железопътна страст"
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
martzaro
Сделки:
( 0)
Full Member

Публикации: 173
HO - IV епоха-Пловдив
|
 |
« Отговор #7 -: 20 Октомври 2008, 18:22:58 » |
|
Гласувам за това: - Национален клуб на българските жп моделсити - "Railway Passion"
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
refil
|
 |
« Отговор #8 -: 20 Октомври 2008, 18:44:42 » |
|
Гласувам за това: - Национален клуб на българските жп моделсити - "Railway Passion"
Аз също съм за 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
toniemi
|
 |
« Отговор #9 -: 20 Октомври 2008, 18:52:57 » |
|
за
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Voodoo
Сделки:
( 5)
Sr. Member

Публикации: 289
Макетирам в "HO" | VoodooNet™ Admin | .::Плевен::.
|
 |
« Отговор #10 -: 20 Октомври 2008, 19:52:57 » |
|
- Клуб на българските жп моделсити - "Railway Passion"
На мен това ми допада най много.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vasko58
Сделки:
( 4)
Full Member

Публикации: 247
HO II , III & IV епохи Ст. Загора
|
 |
« Отговор #11 -: 20 Октомври 2008, 20:56:56 » |
|
За - Национален клуб на българските жп моделсити - "Railway Passion".
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
muncho
Сделки:
( 8)
Hero Member

Публикации: 1136
НО - Радост за всяко око
|
 |
« Отговор #12 -: 20 Октомври 2008, 21:42:37 » |
|
Национален клуб на българските жп моделисти - "Railway Passion".
ЗА
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pach
Сделки:
( 21)
Hero Member

Публикации: 7277
TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ, ТТ-ЕКСПРЕС
|
 |
« Отговор #13 -: 21 Октомври 2008, 07:45:22 » |
|
Национален клуб на българските жп моделисти - "Railway Passion".
ЗА
Уф , един да се сети да го изпише правилно , че то като хванахте мишката и за малко да го гласувате с "моделсити"...  На мен също ми харесва , макар че е доста дългичко , но няма нищо което да може да бъде съкратено .Дори си мисля ЖП , да си е изписано като "железопътни" , щото това е все пак име , а май по законите на литературата ,имена не се съкращават... И аз нямам нищо против да се казваме "Национален клуб на българските железопътни моделисти - Railwai Passion"
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TheJackal
КЖМ - България
Сделки:
( 33)
Hero Member

Публикации: 1027
ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR Бургас
|
 |
« Отговор #14 -: 21 Октомври 2008, 08:04:28 » |
|
Да, виж за това не се сетихме да няма съкращения в името.
"Национален клуб на българските железопътни моделисти - Railwai Passion"
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|