Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Дискусия относно целите на клубa.
zazo:
За мен историята на българската железница, а това не е само БДЖ, под някаква форма е задължителна за дейността и целите на клуба. Дали ще е изработването на модулен макет с БГ ландшафт, архитектура и подвижен състав или архив, а ако питате мен най-добре и двете и не само това, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.
Друго, за което трябва да се помисли от измерението на национален клуб е евентуалното членството в международни организации и асоциации като MOROP и т.н.
pach:
--- Цитат на: zazo link=topic=899.msg11732#msg11732 date=1224576150 ---
Друго, за което трябва да се помисли от измерението на национален клуб е евентуалното членството в международни организации и асоциации като MOROP и т.н.
--- Край на цитат ---
...step bay step... цитат от Gervasii.
;D
Maktub:
Съгласен съм с гореописаните цели, Гервасии добре ги е разширил, но е добре да се добълни и нещо от рода на:
- Работа с училища и детско-юношески организации, за подтикването на подрастващите към творчески изяви, към придобиването на технически умения и запознаване с естеството на жп моделизма
Това го написах на прима виста и всеки може да го доофоми. Идеята е да се вмъкне и работата с децата, пък дано спомогнем за разпалаването на интересите поне у част от тях към нещо хубаво и красиво.
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=899.msg11705#msg11705 date=1224570795 ---ЦЕЛИ:
- Популяризиране на хобито и привличане на нови членове
- Развитие на клубен макет на Фремо принцип
- Организиране на демонстрационни изложения
- Клубно помещение за лична употреба и/или изложения + работна база
- Формиране на регионални клубове под общо име и с обща цел!
- История на българските железници.
--- Край на цитат ---
За
Adrian:
към гореизброените да се добави "членуване в сродни международни структури и организации"
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия