Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Дискусия относно целите на клубa.
EMPEROR:
Така де, това ми беше мисълта... конкретното предложение е : ИСТОРИЯТА на българските железници
Гласувайте! Аз съм ЗА.
pach:
ЦЕЛИ:
- Популяризиране на хобито и привличане на нови членове
- Развитие на клубен макет на Фремо принцип
- Организиране на демонстрационни изложения
- Клубно помещение за лична употреба и/или изложения + работна база
- Формиране на регионални клубове под общо име и с обща цел!
- История на българските железници.
И аз съм "за"...
При регистрацията ще се направят физически размествания по приоритет , но това е много добре...според мен де... :-[
pavel75:
--- Цитат на: pach link=topic=899.msg11705#msg11705 date=1224570795 ---ЦЕЛИ:
- Популяризиране на хобито и привличане на нови членове
- Развитие на клубен макет на Фремо принцип
- Организиране на демонстрационни изложения
- Клубно помещение за лична употреба и/или изложения + работна база
- Формиране на регионални клубове под общо име и с обща цел!
- История на българските железници.
--- Край на цитат ---
за
EMPEROR:
Готово... добавено и най-горе :)
И да, приоритета със сигурност ще е различен от начина им на изреждане по-горе... :)
Gervasii:
Целите на Клуба са да насърчава, стимулира, подкрепя и насърчава с всички начини и средства железопътният моделизъм, да запази историята, науката и технологиите на железопътният транспорт в Р. България, както и да води напредъка на общността на железопътният моделизъм чрез образование, разработване на стандарти и препоръчителни практики, застъпничество и социално взаимодействие. Клубът се организира с благотворителна, образователна, информационни и научни цели, и други съвместими с железопътният моделизъм цели. Тези цели включват, но не се ограничени само до:
Да събира, да определя, да създава, да изследва, да публикува, както и да насърчава използването на стандарти за железопътен моделизъм за по-добър обмен на информация и експлоатация на железопътните модели за развитие на технологията на моделиране чрез научни процеси.
A. Да популяризира разбирателство и сътрудничество между производители, дистрибутори, търговци, издатели, потребителите, както и с широката общественост железопътният моделизъм.
B. Да развива техническите умения на лицата, занимаващи се с изкуството и техниката на железопътният моделизъм и да насърчава тези умения в железопътните моделисти.
C. Да обучава хора, ангажирани с железопътният моделизъм в методи на изграждане и експлоатация железопътни модели и прототипи.
D. Да популяризира хобито на железопътният моделизъм, където и когато това е възможно чрез публикации, срещи, форуми и с всички необходими действия за постигане на горните цели.
предвид вече описаните цели давам някои, които си повтарят може би
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия