Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Дискусия относно рекламата на клубa.
Adrian:
какво , какво ?? ;D
toniemi:
Ето една идея за клубно фото.Да наредим БДЖ моделчета и да ги заснемем. ;)
Best Ripper:
Относно логото: тоз сегашен аватар на Адриан ми се струва доста подходящ за лого... поне на мен... Според мен най-отгоре трябва да пише на ясен и чист български език "Клуб ЖП моделизъм" или нещо подобно, за да разбере на всеки, че това е клуб на любители на моделизма, а не нещо друго... Тоз надпис отгоре Railway Passion е твърде мъгляв и не става ясно това клуб на ЖП служители ли е, клуб на ЖП пътешественици или какво е... Само не си мислете, че щом тук знаете какво значи на български тоз Рейлуей пашън, та и хората знаят... Повярвайте ми, ама покрай другото ми хоби отдавна разбрах, че в БГ сума народ изобщо си няма представа нито от английски, нито от руски, нито от какви ли не езици, въпреки че се бият сума ти в гърдите, че знаят език "перфектно".. Перфектно, ама ми се клати ръката.. Като гледам профи преводачи какви простотии пишат - ми се изправя косата, да не говорим за тия, дет са учили-недоучили разни гимназии, филологии и т.н. и са карали уж някакви стажове по 2-3-4 месеца преди 15-20 г. някъде си... Да, под българското име може да пише адреса на сайта тук, за да влязат хората и да получат допълнителна информация...
Относно рекламата: трябва да се направи банер и да се помести /след учредяване на клуба/ във всички по-централни сайтове и ТРАКЕРИ /аренабг, замунда и т.н./, където всеки ден влизат по хиляди хора и евентуални забравили за хобито си или неособено ориентирани могат да се запознаят и включат... Реклами по радио, телевизия и т.н. на този етап е просто загуба на пари.. Иначе имам дружка /програмен директор/ в национална кабелна ТВ и мога да говоря с него да направим едно рекламно филмче - хем те да си уплътнят развлекателната част от програмата /или новините/, хем да рекламират клуба... ама това го виждам в по-късен етап...
Относно самите рекламни материали: Безсмислено е поръчване на химикалки, джобни календарчета и разни ситни дреболии, които не бият на очи.. единствено виждам смисъл в поръчка на стенни календари /тип работни/ и плакати, които могат да се слагат на видни места по офиси, магазини, учреждения и т.н. или фланелки /които да се носят от хората по улиците/... А след време може и трамвай в София да го изрисуват като реклама на клуба /дай боже/...
pach:
Дискусията за рекламата на клуба си остава отворена във времето - тепърва ни предстоят реализирането на първите проекти по въпроса!
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия