Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Дискусия относно рекламата на клубa.
EMPEROR:
РЕКЛАМА:
- Рекламни материали (шапки, тениски, химикалки, ключодържатели, календарчета, стикери за автомобили и т.н.)
- Реклама в списания и/или ефира
- Рекламни брошури
- Реклама и/или партньорство с други клубове и производители
Нещата са далеч от окончателни, но ето че поставихме основите. Ще помоля всеки участвал във вчерашната дискусия, както и тези които по един или друг начин имат или искат да имат отношение към този клуб, да дадат своето мнение и/или предложения. Критиките също са добре дошли, но нека това не се превърне в поредният конфликт, защото пред нас са общите цели на клуба и ще успеем само и единствено, когато има мир, разбирателство и компромиси. В момента в който темата тръгне в грешната посока, ще бъда принуден да я заключа. Надявам се да подходите сериозно и без излични дразги и препирни да изработим ЗАЕДНО плана за развитието на клубът.
Благодаря Ви за вниманието!
С уважение,
Екипът на Railway Passion
pach:
Това с рекламите пък на мен много не ми е ясно ....за кво ни е?
Ако е за фанелки стикери и т.н. - да ддобре , аз съм за!
Ако е за бъдещите демонстрации - о`кей , то без това не може.
Рекламата в списанията - ми някой още не ни знаят , че се събираме тук.
Но ако можем да си позволим рекламни брошури (?) аз предпочитам средствата за тях да се пренасочат за издаването на наша си книжка ,или бюлетин - списание
(тримесечник или пък годишник), или нещо от сорта - да има нещо написано на хартия в помощ на моделстите и т.н.
По въпроса за партньоство с други клубове и евентуално производители - нема лошо ,е па и я съм "за"
TheJackal:
Както знаем рекламата е вид приход. Само Ви намеквам, че ако отида в Бургас във всеки един по-голям магазин и кажа, че искам да поставя примерно за 10 дена макет на влакове гарантирам , че никой няма да ни откаже, защото ние не искаме финансиране а само площ, Ето каде се крие и тънкостта: децата идват гледат, татковците си спомнят за детството, а бабите и дядовците тичат в магазина само и само да спрат рева по бленуваното влакче. По този начин тръгва и алъш вериша, брушурки, химикалки, запалки и прочие. Помислете???
martzaro:
Чакала е прав за татковците и децата, а как ще ни разберат е момента с тениските и надписите от фолио върху личните коли с интернет адреса 8) 8) 8) 8) 8)
staff123:
http://piko.de/e/Promo/Info/Promo.php?navid=93
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия