Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Дискусия относно управлението и членския внос на клубa.
pach:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=901.msg11763#msg11763 date=1224589053 ---Продължавам да твърдя вноса за членство - месечния да е един, а от там по колко ще се разшределя за всичко останало ние ще решим. Съгласен и със първоначалната вноска. Против делението на асоцииран и непълноправен! От тук ще тръгне и разцеплението, от опит го казвам.
--- Край на цитат ---
Това е варианта при който имаме един членски внос от 30 лв на месец (примерно), влизаме по-тесен кръг лица (щото доста ще се откажат ) и така няма да има никакво разцепление , щото ако и 5-10 човека не се разбираме , що да го правим клуба...Ама ние и сега си се събираме толкова хора вечер на маса след "клубна" среща ...то така погледнато , клубът в такъв тесен кръг само разходи ще ни е...
подмятам само на шега , моето виждане...
TheJackal:
Какво, значи по-тесен кръг? Всеки който пожелае може да членува в него, поне според мен. А отностно това , че тука сме сега регистрирани около 200 човека, сигурен съм, че 150 от тях са само четци и присъстващи от интерес. Истинските и заинтересованите се броим на пръсти!!!
То по тази логика отивам в съда и регистрирам всичко каквото е свързано с клуб / асоцияция / думички и каквото там може да се сетите за ж.п. хоби и после, който има интерес ще преговаря с мен ............... щом е за далвера и думичката "МРЪСОТИЯ".
Нямам желание да се стига до това!!!
Колкото по - скоро вземем правилното решение, толква по - добре за нас приятели!!! Размърдайте се малко!!! >:(
Adrian:
Президент (управител) - назначава събрания , подписва , подпечатва , контролира , дава интервюта
Касиер - занимава се с менажирането на членския внос
Отговорник (координатор) за регионалните клубове - ...
Отговорник (PR) за връзки с обществеността - рекламата , рекламни материали , пропагандата и т.н.
Юрист - отговаря за договорите , които клубът ще сключва , както и за правната му 'защита '
Отговорник за личния състав - набирането на нови членове , картотека, членски карти и т.н.
-------------------------
единен членски внос за всички над 16 години с пълен достъп
под 16 години - безплатно , с ограничен достъп
EMPEROR:
А! И тоя можел да пише сериозно и смислено :o ;)
pach:
--- Цитат на: Adrian link=topic=901.msg11825#msg11825 date=1224670941 ---Президент (управител) - назначава събрания , подписва , подпечатва , контролира , дава интервюта
Касиер - занимава се с менажирането на членския внос
Отговорник (координатор) за регионалните клубове - ...
Отговорник (PR) за връзки с обществеността - рекламата , пропагандата и т.н.
Юрист - ...
Отговорник за личния състав - набирането на нови членове , картотека и т.н.
-------------------------
единен членски внос за всички над 16 години с пълен достъп
под 16 години - безплатно , с ограничен достъп
--- Край на цитат ---
Това е на една крачка от еднолично управление и диктат...
Къде са представителите по мащаби и градове (области).
Адвокат за чии ни е ? Устава решава вътрешните и външни правила
А па това с отговорника за набиране на персонал , пардон членове , нещо на фирма ми мяза ---... ;D и кво ще произвеждаме!?
(ако не са влакчета , аз ще бегам през границата на долу...) ;)
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=901.msg11830#msg11830 date=1224672498 ---А! И тоя можел да пише сериозно и смислено :o ;)
--- Край на цитат ---
Те така се почват превратите на шега в шегата....
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия