Има няколко идеи за клубно помещение - смятам че без такова дори и на първоначален етап не става.Друг е въпроса какво можем да си позволим (някой си спомнят събирания на клубове по домовете ни , други си спомнят подобно но по заведениията ) но за тези "клубове" си спомнят само единици - помещението все пак хем ни задължава , хем ни дава една свобода ...
например ако имаме предоставено помещение , можем да се съберем (не в чат или форум , и не на маса ) а на живо , очи в очи и да поработим заедно и ефективно за отрицателно време при решаване на някакъв възникнал въпрос.
При Жоро , за сега ни приемат , ама например следващият месец като се намъкнем 30-тина души с кални чепици , кво праим после?
Нека Жоро да каже - има ли някаква възможност да започнем при него (и ако е "да" какви ще са ни разходите и организацията) пък живот и здраве , някой ден да ни стане тясно първото клубно помещение и да си спомняме за него само в архива (което и да е то)!
И нека пръв кажа , пък вие ме сочете с пръст и ме трепете после - ама все едни и същи си сглобяваме и разглобяваме модули , и не ни тежи , ама щот са четири ,ма кат стана 40 бр... и да , на мен ми е кеф от 11 сутринта ( Жоро тогава отваря

) да съм сред приятели по хоби , но кво праим като нема да мога ...не ми тежи и не аз съм най-важният , но сега пък си немаме никва организация!! :P
...те тая събота съм на работа и без модул , ще се видим чак към 18 часа ...
Така че клубно помещение си трябва , първоначално за 1-сбирки , 2-после за модули , 3-материали , 4-машинки ,5- работна стая и 6-архив и т.н.