Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Предложение за устав на "Клуб железопътна страст".

<< < (4/11) > >>

Vlado:
Поради ангажименти нямаше как да участвам активно в дискусиите по учредяване на клуб. Е, вече съм на линия и ще се постарая възможно най-бързо да "вляза в час" с написаното по темите. Тъй че, моля, дайте време на "правната комисия" на Railwaypassion да излезе със становище по проектоустава на бъдещия клуб, а и с другите работи.
:)

Vlado:
Работата по устава продължава. Надявам се до края на другата седмица да предложа редактирания проект, който вариант, поне според мен, ще е съобразен изцяло с българското законодателство, надявам се, няма да съдържа противоречия в себе си и не на последно място ще урегулира изцяло дейността на клуба по един демократичен, прозрачен и ясен начин.
Пък после ще коментираме и него.
:)

Maktub:
Ти по този ли работиш, който е публикуван? Нали ще се събираме в събота - 1 ноември - да коментираме публикувания по-горе проектоустав. Ако коментираме него, пък ти направиш същевременно някакви промени, да не вземем да се оплетем? Защото по този имам някои предложения за промени, както и има някои противоречия, които още не съм измислил предложение как да бъдат премахнати, но би било много дълго да поствам всичко тук и затова чакам срещата.

Vlado:
По него работя, да. Аз всъщност не разбрах дали тази среща все пак ще се състои, защото се каза за нея, пък после нищо? Защото ако ще се провежда, аз не съм готов с редакцията на проекта, а тя, не че е значителна, но все пак е такава погледната от юрист, демек аз, което все пак има значение. Защото един устав, особено след регистрацията на сдружението, вече става акт с определено правно значение и в тоя смисъл не бива да се избързва с приемането му, а трябва първо добре да се обсъди и тогава друго.

TheJackal:
 Здравейте!
  То хубаво среща, ама дайте да се уточни датата за да може да присъстваме! Аз поех нагажимент за озвучаване събота и неделя, бат' Адри и той е на турне, за други незнам. Но нека да се опредли датат поне 5-6 дена по-рано. Нека, през това време да се подготви устава, да се изпипа и да имаме болшинство и единство, за което съм сигурен, че ще успеем!!!
  Аз казах и обещах, че ще присъствам на тази среща. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия