Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Задници
KRAKOMOBILA:
Вагонът наистина е жесток - а доколкото знам същата фирма го предлага/предлагаше? и в БДЖ администрация.
Жоро:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=937.msg31827#msg31827 date=1259239304 ---...а доколкото знам същата фирма го предлага/предлагаше? и в БДЖ администрация.
--- Край на цитат ---
Малко уточнение: само Piko и Sachsenmodelle засега са предлагали модели на БДЖ. Този Gabs го имаше в два или три варианта, ÖBB, MAV и още нещо, но не и в БДЖ.
Гледам, че Roco е купило няколко матрици на Kleinmodellbahn(общо взето най-добрите) и ги чакам да го пуснат в производство. И тогава ще фалирам :suicide: Щото ако Стоенча може да мине само с един вагон, то аз съм го писал м/у 12 и 18 бр. :girl_crazy:
hristo:
Вагона се е произвеждал в OBB, FS, MAV и SNCF вариант. Този на TANO като гледам по снимките е точно SNCF и само той е с разцветка точно като нашите БДЖ. Миналата година горе-долу по това време в e-bay с чист късмет успях да се сдобия с 4 броя от три варианта на доста сносна цена. Понастоящем май вече не се произвежда от "Kleinmodellbahn". И аз чакам с нетърпения ROCO да го пусне.
KRAKOMOBILA:
Преди време в каталога на сайта на KLEIN MODELLBAHN фигурираше - 5277 BDZ, Grüßraumgüterwagen с цена 30 евро, но нямаше снимка. Сега нещо не се отваря каталога.
Adrian:
отдавна съм питал в Kleinbahn ,
само тези са в производство
от obb си взех 2 , имам 1 като стояновия , ще ги съберем за влак ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия