Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Задници

<< < (5/5)

TANO:
Както вече сте забелязали аз си падам по задници :yes: Особеното в случая е, че повече ми харесват стари задници, не знам защо. Ето 2 нови в колекцията.
Така актуалната напоследък иранка:

Това пък е другото попълнение. Предстои да ги нащракам и тези каручки, за да ги представя в темата за макета. А тия снимки са по готини щото са на Сашо

TANO:
За да не ъпвам темата с по една снимка, изчаках да се съберат повечко задници и да ги покажа наведнъж.

toniemi:
Почти 9 години ,откакто бе отворена тази тема,си мечтая да си поставя и аз от тези знаци за край на влака! ;D ;D ;D

Какви са размерите на тези знаци?
Имате ли ги на файл,да си ги разпечатам?
Потърсих в интернет,нищо не открих!!

Жоро:
Дано това ти свърши работа

Диаметър 268 mm, червеното поле диаметър 210 mm.

http://spannwerk.buntbahn.de/phpBB2/printview.php?t=1788&start=0&sid=c0101de1d2518312309871cd81debf12
Форумът е за II мащаб

vesko76:
Чл. 428. (1) Краят на товарен влак се сигнализира денонощно със сигнален диск.
(2) Сигналният диск е с диаметър 250 mm, кантован външно с дълбочина 3 mm.
Облепен по периферията с жълта ивица с широчина 25 mm, а останалата част е червена.
Дискът има стойка с ключалка.
(3) Дискът по ал. 2 се поставя на дясната челна стойка на последния вагон по посока на
движението (приложение № 44, фиг. 198), като се допуска да се поставя и на лявата
челна стойка при повреда на дясната.
(4) Когато влак се движи с вагоните напред, челният вагон на товарните влакове се
сигнализира с един сигнален диск, а на пътническите - с два електрически сигнални
фара, насочени по посока на движението, а отзад локомотивът се сигнализира с три
обикновени светлини.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия