Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Трамвай-стрела тръгна в София
XRISTO:
Да ви е честит!Голям красавец!Ползвайте си го със здраве! ;)
Der Hetzer:
В Милано, Цюрих и Женева трамваите са по-модерни от този - ФАКТ!!!
Очевидно се опитват пак да ни пробутат бракмите си, както стана с четиритактовите Вартбурзи (дето имаха двигател от Фолцваген Голф) след падането на Берлинската стена...
Между другото в Рим от Пиаца дел Популо до Зона Париоли (а Париоли е най-гъзарската част на Рим, дето живеят кисели дупета с перка на гъза като мене и една къща струва 17 милиона евро) се движат трамваи, наподобяващи еднооките циклопи по линии 21 и 22 в София (Дюваг от 1967 г. втора злоупотреба от Дюселдорф), значи смятайте - Патрициите и Центурионите в Рим на какви таралясници се возят, а тук Бай Хафтал (даже без да си дупчи билет) ще има модерен Женевски трамвай, който е от 8 секции и се сгъва на 7 места с 3 талиги...
"'убави си бе'а лозУнгите от едно време - "НаУчно сме по-напред от САЩ!"
pach:
На тоя трамвай ще се правят ли изпитания по други линий?
Че то в София имаме екзотични наклони по някой трасета.Също като при локомотивити - има си специфични изисквания към подвижният състав!
Best Ripper:
Иии, вярно бре.. Като се засили по нанадолнището от Кръста към Хемус и сигур ще спре чак на Петте кьошета... ;D ;D ;D :P
martzaro:
Еиииии нема угодия тва "Софиянеца" Не стига че са пулите на определено стахотната и модернистична визия на машинката нна фона на урбанистичният софииски безпорядък и липста на адекватен градоустройствен план ми ся и косури и търсите >:( >:( >:( >:( >:(. Някой каза за будапеща и трамовете е вервайте на кръстовищата и по по-тесните улици пак са по средата немат подлези или мостчета. ;D ;D ;D ;D ;D. Я да пуснат 40 бройки от новите по улиците и с Вас хептен нема да се разговаря ;) ;) ;). Единственото с което не можах да свикна в тази София за 5 години е шумът от трамваите и аз питам този по тих ли е и въпросът ми е към Марио понеже го е карал.
Апропо.......... Марио много ти отива на последната снимка. Аз с удоволствие ще се кача на такова да го подкарам, че и да ссе возя.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия