Автор Тема: Проблем с форума  (Прочетена 166707 пъти)

zazo

• КЖМ - България
  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • Публикации: 2049
  • Рейтинг: 263
Re:Проблем с форума
« Отговор #105 -: 06 Април 2009, 09:33:42 »
Пламене, какъв е проблема на мога да разбера, че часовника бил един час назад или нещо друго, щото оттам тръгна разправията, пък в момента просто се заяждате. Преди беше редовно с Владо, сега се почна с Лъчо, ей така за спорта ми се струва. И не се включвам само от солидарност щото видиш ли и аз съм модератор, а щото май аз ще съм следващия така като гледам.

zazo

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • Публикации: 2049
  • Рейтинг: 263
« Отговор #106 -: 06 Април 2009, 09:36:08 »
Pach, прочети какво пишеш, щото ми се струва, че тона изобщо не е адекватен.

EMPEROR

• Гост
« Отговор #107 -: 06 Април 2009, 09:43:48 »
Много неща зависят от мен, независимо дали ти харесва или не!
За твойта "шега" навсякъде само "шеги" ... досадни "шеги" вече. Видяхме поста на Жоро за проблема, но разбира се ти трябваше да се намесиш, че без теб не можем.
Дали ще се разкараш или не, не го решаваш само ти. А именно, защото не съм ти мило момченце и мисля с главата си разлика от теб, затова още не съм те баннал по лични причини!
Твоето "покритие" на твоето велико самочувстие е толкова голямо, че ти прескачам постовете по почти всички теми. Така че слабо ме интересува точно ти какво ще ми кажеш. А това, че съм модератор пак за твое нещастие ме прави какъвто си поискам. Точно ти недей ми разправя да се държа като зрял мъж, щото на години може и да си по-голям от мен, но на акъл си много далеч в обратната посока! Аз не ти преча, но явно ти пречи форума. Ще останеш, защото АЗ няма да те банна, а не защото ти така си решил. А последствията дали ще ги нося пак АЗ ще го реша, щото и мойто търпение си има граници. По тази тема ти гарантирам, че колкото твои постове има след моя, ще ги трия всичките, щото вече не ми се занимава с теб и твоите глупости. Ти ако щеш на папата или на президента се оплаквай!

misho_tabakoff

• Гост
« Отговор #108 -: 06 Април 2009, 10:14:48 »
Някой не спомена ли бири?!?! Я вижте, на Любо, Жоро и Адри им потекоха лигите от тия намеци и натвърдеци, специално Жоро вече го виждам как е извадил половината щандове навън - отдолу под тях тичка едно малко влакче, отгоре едни бири, едни мезета, едни софри ......

Ей, моНчета!!!!! Зрели мъже сме, патосът май ни идва в повече на моменти. Я дайте по-полека, че температурата на въдуха я как скочи изведнъж!!!!

Просто това изказвне беше излишно:

Цитат на: pach link=topic=944.msg22547#msg22547 date=1238752112
Разликата е само 16 часа ( два работни дни)!!!
Е на това му се казва , да се събудиш от зимен сън!!!!
 :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Ти и аз и някои хора го приемат като шега.... но тя повлече една дълга и безсмислена дискусия.

Да, обаче други хора го приемат като заяждане - "ето виждате ли, пак не сте си свършили работата (б.а. - разбирай моредаторите)". И с право могат да го тълкуват като заяждане предвид стила, в който е написан поста. Аре бе, ти с'а за 16 часа ли си?! Не ставай дребнав. :)

Когато са могли - направили са го. И преди се е коментирало, че това не е приоритет в живота на модераторите, всички те ходят на работа, вършат си служебните задължения, и когато могат - работят по форума. Не получават пари, съответно нямат и ангажименти, за които да им търсим отговорност.

Да не говорим, че твоето чувство за хумор е по-тънко от тънкото, и не всеки може да го разбере.

Малко си пиперлив в тази тема с последните си псотове, и това логично може да подразни модераторите - "да ви пикая на класацията", "отивам да видя кой ОЩЕ не е металист в тоя форум...", "Бах мамка му", "АЗ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕРА"... а не трябва да е така. Гледам и Лъчката почна покрай теб да се "изхожда". Да ви донеса ли тоалетна хартия "Милде" (че ЗЕВА доста я втвърдиха и малко дере на някои места, ще взема да се обадя на телефона им на пторебителя ...)?!

Вие двамата вземете да си мерите пишките (айдееее, и аз попаднах в циничната графа) на лични. Кой кого ще разкара - ей, келеша!!!! Аз мога ли да ви хвана за якичките (с Пламенчо ще се озоря, че е едричък), и да ви натиря на Арианата, а? Като пуяци сте, стига сте се кукушинили! Решението е просто - Пач да си редактира хумора, Лъчо да си редактира постовете, и ако някой неШТо е сбъркал - на лични, да го ева!!! На лични!

Та пак да попитам - кой спомена бира? Аз ще ви гледам и ще си пия безалкохолното, докато вие се побирявате.

Наздраве!  :drinks:

И ДОТУК СЪС СПОРА, ОК?! МОЛЯ ВИ!!!

Der Hetzer

• Trade Count: (59)
  • Hero Member
  • Публикации: 1526
  • Рейтинг: 148
« Отговор #109 -: 06 Април 2009, 11:07:25 »
Много съм за това с лучените кръгчета  8)
А и бирата не е лоша идея - добър разредител е за снарядите от тежката артилерия, с която ще се обзаведеме с Гервасий  :drinks:
Само че, може ли да продължите да се карате още една седмица, понеже идния уикенд съм с "прикачен тендер"  :give_heart: и участието ми е невъзможно  :no:

Жоро

• Trade Count: (67)
  • Hero Member
  • Публикации: 1654
  • Рейтинг: 143
  • HO DR IV епоха София
    • Хоби свят
« Отговор #110 -: 06 Април 2009, 11:21:16 »
Ма никой не рекъл, че трябва да е през уикенда, я колко дни в седмицата, се ша найдем ден за оливане :haha:

fyut

• Гост
« Отговор #111 -: 06 Април 2009, 14:12:39 »
 :yes: А'м коги!!!???

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12380
  • Рейтинг: 1340
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
« Отговор #112 -: 07 Април 2009, 12:04:44 »
 :spiteful:  ------spiteful (английски) -------злостен (български)------- злобный (руски)

На кой му хрумна това да го преведе точно като "хитрец" - както е обозначено в нашият форум?

Това е изключително подвеждащо - повечето хора го ползваме с нашето обозначение , но някои (дето малко им трябва) могат да го изтълкуват НЕ ЕДНОЗНАЧНО и да се заформи поредният псевдоскандал....

Струва ми се че това трябва да се промени , да се прегледат и останалите емотикони , за избягване на не еднозначното им  тълкуване!!!

Аз само визирам проблема и предлагам премахването му...
Но да сме наясно , модераторите решават -  дали ..., кое... , как... и кога !!!!
Дано някой не реши ,че пак се заяждам , но този път не се и шегувам!

Der Hetzer

• Hero Member
« Отговор #113 -: 07 Април 2009, 12:13:05 »
Aсолютно същото мога да кажа и за следния емотикон - :aikido: наречен "Айкидо". Айкидо е бойно изкуство създадено от Морихей Уешиба, специфично с използването на болезнени захвати, ключове, хвърляния и други подобни прийоми, докато илюстрираното на емотикона е "Джо-до" - пътят на късата тояга (името му идва от използваната до 1280 мм къса тояга наречена "Джо")
« Последна редакция: 07 Април 2009, 12:16:39 от br118 »

misho_tabakoff

• Гост
« Отговор #114 -: 07 Април 2009, 12:20:24 »
Цитат на: br118 link=topic=944.msg22764#msg22764 date=1239095585
Aсолютно същото мога да кажа и за следния емотикон - :aikido: наречен "Айкидо". Айкидо е бойно изкуство създадено от Морихей Уешиба, специфично с използването на болезнени захвати, ключове, хвърляния и други подобни прийоми, докато илюстрираното на емотикона е "Джо-до" - пътят на късата тояга (името му идва от използваната до 1280 мм къса тояга наречена "Джо")

Са ако кажеш, че си учил и китайска медицина, ще ме закопаеш, та да не мога да се изровя даже!!!

Der Hetzer

• Hero Member
« Отговор #115 -: 07 Април 2009, 12:27:51 »
За акупунктура, "Цин На", "Тиен Сюе" ("Дим Мак" на Кантонско наречие) ли питаш или за японска ирисова диагностика - "Рейки" или масаж "Шиатсу" става въпрос... Поназнайвам някои добри и квалифицирани специалисти в тази област, докато аз съм само дилетант и лаик, предпочитащ "Тайландският масаж"   :spiteful: , а също съм последовател на светлите завети на Киро - "Чугуна" от нашия завод, който е "Народен лечител и е*е за здраве"

Gervasii

• КЖМ - България
  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • Публикации: 1734
  • Рейтинг: 40
  • НО DRG IIb епоха София
« Отговор #116 -: 07 Април 2009, 14:27:35 »
един нескромен въпрос защо не може сам да си даваш положителни оценки сам на себе си

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12380
  • Рейтинг: 1340
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
« Отговор #117 -: 07 Април 2009, 15:17:06 »
.
« Последна редакция: 22 Януари 2010, 08:51:23 от pach »

mill

• Гост
« Отговор #118 -: 07 Април 2009, 15:20:57 »
Може ли да ми кажете защо днес слънцето не свети както трябва....не знам...има някой виновен и ще го открия! Не може то така-един ден топло -два студено,виновника да не се крие :fool: :fool: :spiteful: :hi:

Gervasii

• КЖМ - България
  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • Публикации: 1734
  • Рейтинг: 40
  • НО DRG IIb епоха София
« Отговор #119 -: 07 Април 2009, 15:21:26 »
пробвах не става