Някой не спомена ли бири?!?! Я вижте, на Любо, Жоро и Адри им потекоха лигите от тия намеци и натвърдеци, специално Жоро вече го виждам как е извадил половината щандове навън - отдолу под тях тичка едно малко влакче, отгоре едни бири, едни мезета, едни софри ......
Ей, моНчета!!!!! Зрели мъже сме, патосът май ни идва в повече на моменти. Я дайте по-полека, че температурата на въдуха я как скочи изведнъж!!!!
Просто това изказвне беше излишно:
Разликата е само 16 часа ( два работни дни)!!!
Е на това му се казва , да се събудиш от зимен сън!!!!

Ти и аз и някои хора го приемат като шега.... но тя повлече една дълга и безсмислена дискусия.
Да, обаче други хора го приемат като заяждане - "ето виждате ли, пак не сте си свършили работата (б.а. - разбирай моредаторите)". И с право могат да го тълкуват като заяждане предвид стила, в който е написан поста. Аре бе, ти с'а за 16 часа ли си?! Не ставай дребнав.

Когато са могли - направили са го. И преди се е коментирало, че това не е приоритет в живота на модераторите, всички те ходят на работа, вършат си служебните задължения, и когато могат - работят по форума. Не получават пари, съответно нямат и ангажименти, за които да им търсим отговорност.
Да не говорим, че твоето чувство за хумор е по-тънко от тънкото, и не всеки може да го разбере.
Малко си пиперлив в тази тема с последните си псотове, и това логично може да подразни модераторите - "да ви пикая на класацията", "отивам да видя кой ОЩЕ не е металист в тоя форум...", "Бах мамка му", "АЗ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕРА"... а не трябва да е така. Гледам и Лъчката почна покрай теб да се "изхожда". Да ви донеса ли тоалетна хартия "Милде" (че ЗЕВА доста я втвърдиха и малко дере на някои места, ще взема да се обадя на телефона им на пторебителя ...)?!
Вие двамата вземете да си мерите пишките (айдееее, и аз попаднах в циничната графа) на лични. Кой кого ще разкара - ей, келеша!!!! Аз мога ли да ви хвана за якичките (с Пламенчо ще се озоря, че е едричък), и да ви натиря на Арианата, а? Като пуяци сте, стига сте се кукушинили! Решението е просто - Пач да си редактира хумора, Лъчо да си редактира постовете, и ако някой неШТо е сбъркал - на лични, да го ева!!! На лични!
Та пак да попитам - кой спомена бира? Аз ще ви гледам и ще си пия безалкохолното, докато вие се побирявате.
Наздраве!

И ДОТУК СЪС СПОРА, ОК?! МОЛЯ ВИ!!!