ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (48/99) > >>

mill:
Нищо не  мога да разбера :blush2: :blush2:,Никакви проблеми няма при мен -нито с качване на снимки,нито с постове,прочетени или непрочетени теми....От известно време гледам ....все има нещо.Дали пък проблема не е при потребителите.Съвсем сериозно Ви казвам аз никакви проблеми нямам.С ХР съм,мозила-та.
Intel{R} Corel{TM}2Duo CPU
E7300@2.66GHz
2.67GHz2.00GB of RAM ей това е машинката,ама и от служебния которник,пак нямам никакви дертове,дето е 1/10 от горепосочените параметри. :hi:

toniemi:

--- Цитат на: muncho link=topic=944.msg31735#msg31735 date=1259080017 ---Нищо не  мога да разбера :blush2: :blush2:,Никакви проблеми няма при мен -нито с качване на снимки,нито с постове,прочетени или непрочетени теми....От известно време гледам ....все има нещо.Дали пък проблема не е при потребителите.Съвсем сериозно Ви казвам аз никакви проблеми нямам.С ХР съм,мозила-та.
Intel{R} Corel{TM}2Duo CPU
E7300@2.66GHz
2.67GHz2.00GB of RAM ей това е машинката,ама и от служебния которник,пак нямам никакви дертове,дето е 1/10 от горепосочените параметри. :hi:

--- Край на цитат ---

И аз нямам ядове :good:Я не пипайте нищо,че и ние може да го закъсаме ;D

Tatcho:
При мен проблеми с форума няма. :)

XRISTO:
Е-е-е, не е честно, я сложете нова версия, че и другите да имат проблеми, няма само ние да страдаме,я!  :lol: :lol: :lol:

CaLLlo:
Ако искате наистина да помогнете, като казвате - "Имам проблем!" - казвайте и с кой браузър (Опера, Мозила, ИЕ) имате проблема и което е по-важното в случая - с коя негова версия. Огромните празнини под постовете например, ги има май само с Internet Explorer 7 - това само като пример.

Описанието на хардуерни конфигурации - не върши никаква работа в случая ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия