ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (49/99) > >>

Vlado:
Скоро ще бъде инсталирана най-новата версия на форума и се надявам да секнат проблемите.

XRISTO:
Аз, например, съм с Опера 10.01.Единственият проблем е, че понякога при опит за публикуване на пост ми изписва, че нямам връзка, при което някой път се публикува.Аз, естествено, опитвам отново, защото за успешната публикация разбирам по-късно, и ето ти два поста с еднакво съдържание.Даже до три съм стигал.  ;D

Adrian:

Вижте какво , някой пита  "абе само на мен ли..." , при което аз реагирам за същите проблеми ,
за които съм си траял мислейки ,че е нещо временно .
Факт е че няколко дена имах непрекъснато бъгове и дропове само с нашия форум и си казвам - неприятно е , нормално е , има проблем .
Днес например нямам никакви проблеми ?

Не мога да разбера кви са тия детски 'репчения' от типа 'по-по-най' ?! Темата си е за проблеми с форума и хората които са с проблеми не са 1 или 2ма... баси , понякога имам чувството ,че съм в детска градина

pach:
,

CaLLlo:

Ами да, ето така се върши работа:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=944.msg31758#msg31758 date=1259134245 ---... понякога при опит за публикуване на пост ми изписва, че нямам връзка, при което някой път се публикува. Аз, естествено, опитвам отново, защото за успешната публикация разбирам по-късно, и ето ти два поста с еднакво съдържание. Даже до три съм стигал.

--- Край на цитат ---

При мен е точно същото, но съм с ИЕ7.

но наистина - да изчакаме първо ъпдейтите, пък да видим тогава ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия