ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (52/99) > >>

lubomir:
Мразя да си давам мнението по такива въпроси, но ще пиша вероятно за последно!
Аз за сетен път ще кажа, че не мога да разбера какво има де се дели и защо някой си мисли, че като е с по-голяма пишка от другия е по-добър в секса или с  нещо е по-напред или по-велик. Срамна работа е да се спори до откат, заради спора или заради самото плюене един срещу друг. Едно от висшите достойнства на човека е да прощава,  да се поучи от грешките си, да не се повтаря повече и така света да върви напред и нагоре, към едно по-добро общество, основано на любовта и уважението между хората.
Не ни стигат другите проблеми в и без това трудното ни ежедневие, ами трябва да се занимаваме с хобистки дрязги, интриги, групарство и т.н.
Не знам защо хората сме устроени така, че чак когато даден човек си отиде от този свят, замисляйки се да стигнем до извода, че всички дрязги са били напълно безсмислени, а разхода на психическа енергия неоправдан.
Има едно место където ежедневно се срещаме, плямпаме, обменяме инфо новини, клюки и това е тоя форум. Нито сме много, нито знаем всичко, нито сме подготвени за сюрпризите на живота!
Нека не превръщаме форума в место за лично отмъщение или реванши. Нека администраторите действат непредубедено, твърдо и безкомпромисно. Обикновенно това има изключително възпитателен ефект.
Някак си не изглежда добре от страни за всички нас, не само за каращите се, не мислите ли?

pach:
Любомире, абсолютно си прав и точно за това говоря и аз.
Но отлагането за решението на даден проблем, не е по същество решение. :pardon:
Виждам че такова все пак е взето от администрацията на форума и неговият собственик
(анкетата не е достъпна вече) и съдейки по разчистването на постовете по поставеният от мен въпрос, ми показва еднозначно какво е то.
Доволен съм,че все пак има някакво взето становище.
От тук нататък всичко е ясно! :hi:
А ако въобще остана в този форум (най-после някой ще трябва много да почерпят) то ще е само заради хората които ме подкрепиха (а... :blink: а имаше ли повече от един всъщност... :()
 както и някой обещани услуги и отговори.
За напред евентуално, ще стана само читател и търговец :sarcastic:.
Не смятам , че мога да направя каквото и да е било повече за този форум,
 щом като той самият не го желае.
Това беше от мен.
Поздрави на всички!

--------------------
ПП.А да - Марио , можеш да бъдеш спокоен , "оня по именен пост" който бях подготвил за 4000-ният от мое име, ще си остане само в личният ми архив и в моята памет... :dirol:

XRISTO:
Е-е-е, Пламене, недей така! Аз лично уважавам твоите съвети и мнението ти.Колкото до хумора - верно е, някой път аз се майтапя - ти не разбираш, ти се майтапиш - аз пък не те разбирам, но това не означава, че аз съм тъп или пък ти.Просто имаме различно чувство за хумор.То мисля, че и оттам тръгва всичко.Важното е да си прощаваме! Моля те да размислиш, според мен този форум ще загуби при едно евентуално твое отказване от него.  :hi:

Сaprycorn:
Аз имам следното предложение:

Да се направи нов раздел в общия форум със заглавие "ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ,АМА СЪВСЕМ ИЗВЪН ХОБИТО" и там да бъде преместван всеки пост, който НЕ Е за тyk!

CaLLlo:
Подкрепям!!

Заглавието на темата предполага технически проблеми с форума - софтуерни, хардуерни и други от подобно естество - Вижте първия пост в темата!

Щото постепенно се е превърнал в клюкарник, или в другарски съд, все едно и не помага на никого с нищо, само сваля реномето на форума! Да не говорим, че главният герой в него, с много малки изключения е все един и същи!

Не искам да чета тук такива неща! Стига! Баста!

Както се вижда, толерантността на админите зле се тълкува и ефект - нЕма!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия