ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (53/99) > >>

gts.best:
Подрепям напълно последните две мнения.

Vlado:
Ще помислим по въпроса!

Adrian:

От няколко дни наблюдавам следния проблем :

кликвам на 'непрочетени..." - дава ,че няма такива
влизам в заглавна стр. - има поне 10 такива  :(

При това от 2 различни терминала.

?

zazo:
Случва се. Когато си минал през форума видял си, че има някакви непрочетени, но не си ги гледал, най-вече като смениш компютъра на "Непрочетени публикации" излиза надписа:
"Няма непрочетени теми от последното ти посещение. Опитай всички непрочетени теми."

може да цъкнеш на "Опитай всички непрочетени теми", тогава покзава пак, всичко непрочетено.

pach:
Някой от админите проверява ли даваните оценки във форума?
Във връзка с господин бонбонсладък, оставам с впечатление, че тук оценки се дават не само за търговия или натурална размяна , ами за всичко което не ни кефи .
(Абе китайците също не ме кефят , ама май още не са се логнали тук... :scratch_ones_head:)
Вчера получих отрицателна оценка от въпросният господин , без да съм имал каквито и да е взаимоотношениея с него. Опита ми да му покажа грешката в публикувана обява, бе разбран абсолютно грешно и се получи така , че "по света няма ненаказано добро".
Бях обвинен в специална тема , че не знам как се пише една думичка !!!
(пък господина най-вероятно чете как точно все пак се пише думата "щестлавие")
Или по-скоро защото разпозна себе си в нея.
Думата обаче е доказано написана както си е редно!!! :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
В отговор пък аз съм му дал 10 (десет) отрицателни оценки!!! :haha: :haha: :haha:
Обаче реших да прочета първата му такава (която не е от мен).
Да има май само такива... :stink:

Та пак да попитам - какви са правилата за оценяване в този форум и следи ли някой за спазването им?
 :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия