ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблем с форума
fyut:
:hi: :hi: Аз пък предлагам в случай, че се появи оферта "продава" която по никакъв начин не е свързана с хобито, веднага да бъде изтрита и въобще да не се допускат коментари по нея. :yes: Т. е ако в нея няма ключови фрази и изрази като; подвижен състав, ландшафт, сгради и т. н. всякакви подобни артикули, веднага цялата тема да се ликвидира. Подобни филтри ако не се лъжа са заложени в различни търсачки.
XRISTO:
Аз искам официално на всички да се извиня за моята обява, като заявявам, че подобно нещо няма да се повтори . :blush2:
От друга пък страна, един съфорумец се сдоби с нещо, което търси, а аз от своя - със свежи средства за релсов материал(Жоро да се стяга и да търси стрелки :on_the_quiet:).Иначе подкрепям безусловно Владо в неговите намерения и действия (изключая пробното спиране за месец на форума :fie:), ще се старая да дам своето, та форумът да добие изначалният си вид и приятна атмосфера. :hi:
Der Hetzer:
Владо, съжалявам че отново долавяш някакъв "сарказъм" (както го нарече) - нямал съм подобно нещо предвид. Обещавам че се старая да пиша само и изключително на железопътни теми, с изключение на случаите, ..................dispatcher..................., тогава лекичко ще ги подбъзиквам, поставяйки ги на мястото им (в гьола като поговорката) а както е всеизвестно, имам дар слово, ерудиция и умения за аргументация, поради които никой досега не е печелил вербален спор за каквото и да било :hi:
zhivko88:
Здравейте,
Исках да попитам мнението ми за обеденяването на клубовете, е изтрито защото не уцелих правилното място да се обсъжда такова нещо или просто това мое мнение не се харесва на някой хора от двата клубовете в сайта?
Vlado:
Мнението ти е както си трябва, но подейства като стимул за нови скандали, обиди и нападки. Затова и бе изтрито, за което се извиняваме. Изтрито бе по целесъобразност, не за друго!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия