ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (67/99) > >>

niki:

--- Цитат на: Adrian link=topic=944.msg46689#msg46689 date=1286179861 ---
Зарежи тоя AVG , сложи си >
Microsoft security essential  > спи градът !

--- Край на цитат ---
Също бих ти препоръчал ,,касперски,, от 5, 6 години го ползвам- перфектише- не само за отваряне,но и не е пускал вируси, не бави работата на компа и лицензираната версия  е според мен на  абсолютно приемлива цена- 38 лв- годишно :good:

pach:
Може би преди да заключите темата с конкурса (приключил) трябваше да я оставите отворена,
за можем да благодарим на Ники Делевски!?!!!!
Впрочем това да не е човека братовчед на Адри - с никнейм BDZ???

ПП. Благодаря от мое име за този подарък кам КЖМБ!!!
 :hi: :hi: :hi: :hi:

ПП2.То в Берген май се заформя филиал на нашия Клуб -  не са ли вече
 двама представители на българското хоби толкоз на север?!!!!?  :lol: :lol: :lol:

Best Ripper:
Щракам си аз из форума и забелязвам нещо /аз го забелязвам отскоро, но явно не е от скоро/... Най-долу в заглавната страница има едно разделче Нови публикации... Река да вляза от там директно в някоя тема с нов отговор - влизам си... И не в една, ами във всички желани. Обаче после като се върна отново на заглавната страница, всички тия теми, които съм посетил и прочел, продължават да ми стоят маркирани като теми с нови постове. При това не използвам бутон Назад на браузъра, директно щракам на Заглавна страница. Бутонът Рефреш F5 на браузъра не дава резултат. Трябва отново да вляза през заглавната страница в съответната тема и после да натисна Заглавна страница, за да маркира като прочетено /и тук бутонът Назад на браузъра не дава резултат без след това да се натисне рефреша/. Не е особено фатално, но дразни и губи време. Пробвано с Firefox Mozilla 4.x и 5.0

widowmaker:
И при мен е така откакто я има тая опция.

Best Ripper:
Тръгнах да давам оценка на колега след сделка, но системата ми дава съобщение: "Нямате право да давате оценка". На какво се дължи това? Промяна в правилата или бъг? Влизам през Firefox 6.0.2.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия