ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблем с форума
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=944.msg16051#msg16051 date=1230662862 ---Да , ама моята тема я няма - пак прегледах целият раздел!
Та , дано модераторите да ми обърнат внимание на въпроса ?
(ако е станала грешка , нали може да се въстанови от ежедневното архивиране на форума - там имаше важни линкове?)
--- Край на цитат ---
И двете теми бяха истрити,заради разни крайни и обидни изказвания.
misho_tabakoff:
Пак съм изпуснал нещо пикантно!!!!
Vlado:
Пламене, темата беше изтрита, защото в нея вместо да се пишат хубави неща за нашата родина се превърна, докато те нямаше, в една клоака. Затова и я изтрихме, но ти спокойно можеш да я направиш отново, но този път да бъде пълна наистина с хубави и позитивни неща. Ако те интересува повече по проблема бих могъл да ти дам разяснения, но на лична.
mill:
Не си спомням точно в тази тема да е имало нещо чак толкова обидно.Аз съм малко песимист по отношение на всякаква власт в БГ,но след като Pach каза да не е все "черно" ги махнах негативните ми изказвания ??? ???
Coltrane:
А защо да не изтрием тези, които превръщат почти всяка тема до която се докоснат в "КЛОАКА", общо взето са едни и същи.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия