ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблем с форума
Vlado:
Тъй като наистина ощетихме Пламен, му написах на лична причината за нашите действия. А сега ще помоля всички да успокоим топката и не превръщаме всяко действие на модераторския екип в поредната тема за разговор на висок глас. Нашата работа е да поддържаме този форум като място приятно за всеки посещаващ го и ако понякога се налага да предприемаме и непопулярни мерки, това е с едничката цел да си свършим добре работата и то в преследване на горепосочената цел. Затова, моля, уважавайте действията на модераторите, защото това е в общ интерес - вие на воля ще се занимавате с любимото си хоби, ще се свързвате с нови хора, ще се кефите на заниманията си, а ние ще дерзаем в спокойна обстановка като премахваме всякакви опити за провокации, интриги и т.н., а жп моделизмът ще върви с пълна сила.
Благодаря!
Coltrane:
Благодаря като потребител на форума, на Владо, за това изказване.
XRISTO:
И аз подкрепм Владо, тъй като зная много добре какво се писа във въпросната тема.Това е единствено верният ход.Що се отнася до положителното - готов съм и аз да се включа във "възкресяването" на темата.С позитивни текстове и снимки, разбира се.Както и в "онази" тема писах няколко пъти, светът не е черно-бял, а пъстър.Има и добро и лошо, но ние трябва да акцентираме върху доброто, защото само позитивно настроения човек е истински щастлив.
Der Hetzer:
Цялата история (за тези които са пропуснали) се състои в това, че си позволих да напиша някои всеизвестни истини, повлиян от филма "Вчера", където другаря Цончев (една брилиантно изпълнена роля от страна на видният наш артист Георги Русев) казваше:
"Истината е една и не може да се дели на две!"
http://www.vbox7.com/play:dd0897fa - 7 минута и 30 секунда
Тоест няма "добрата" или "лошата" истина, а само цялата истина. Съжалявам ако някои потребители са припознали себе си в някое от мненията, аз не съм им виновен. В бъдеще ще се въздържам от всякакви странични коментари извън хобито, дори и да бъде зададен конкретен въпрос с чийто отговор бих могъл да помогна или бих бил полезен.
Важното е всички да са щастливи :)
И нека ако е възможно "кандидат-модераторите" да запазят за себе си идеите кои регистрации и хора да бъдат трити, поне докато станат модератори. Благодаря за вниманието и весело изкарване на Новогодишните празници!
EMPEROR:
Точно за това ставаше на въпрос br118 ... че това е форум за моделизъм и би трябвало да не се отклоняваме от темата. Има си форуми където да се дискутират и другите неща. Това е.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия